witam mam problem w moim golfie a mianowicie chciałem zrobić licznik kilometrów wszystko rozkręciłem ok złożyłem jeszcze przy zakładaniu urwałem 2 ścieżki i musiałem lutować ale to nieważne i założyłem poskręcałem włączam światła a tu nie ma ani mijania ani długich nie reaguje na przełącznik tylko postojowe wciskanie długich nie zaświeca kontrolki od długich kierunki się włączają przekaźnik pyka jednak tylko tył działa z przodu z obu stron na awaryjnych to samo. co to może być auto bardzo mi potrzebne a nie można tak jechać bezpieczniki ok bo sprawdzałem mam 2 kable nie podpięte nie wiem gdzie mają być wg mnie nie były nigdzie podpięte ale może się mylę gdzie są przekaźniki od świateł i co może być z kierunkami gdzie kable od kierunków z przodu idą to podepnę się pod tył a i czy kable z żarówek z przodu idą na przełącznik pozycyjne mijania może napięcia brakuje najlepiej na który pin idzie napięcie to nawet z aku puszcze na przełącznik albo z pozycyjnych puszczę a i jak przełączę z pozycyjnych na mijania to dalej są pozycyjne przełącznik sprawny wątpię że odrazu po rozkręceniu licznika coś się stało z przełącznikiemAby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Regulamin pkt 14
Regulamin pkt 14