Panowie mam wielki problem od pół roku nie miałem kodu immobilizera postanowiłem go uruchomić. kostka od klawiaturki była wypięta. Po włożeniu jej zapiła sie zielona dioda i auto normalnie paliło ale tylko 3razy bez wpisywania żadnego kodu, trochę się pobawiłem nie wiedząc dokładnie na jakiej zasadzie to wszystko działa i teraz mam problem bo immobilizer zadziałał a mój peugeot nie chce odpalić. Wczoraj świeciła tylko jedna czerwona dioda i auto nie odpalało dziś po przekreceniu zapłonu świeca dwie czerwona i zielona Kod serwisowy 1111 nie działa i auto nie odpala nie wiem co zrobić. Kable nie przerwane bezpieczniki nie spalone Musiałem cos zablokować ale co dalej z tym fantem zrobić??
Nie chce jechać do ASO bo to pewnie koszt ok 500zł jak nie wiecej a gdzie do tego laweta?? samochód nie pali tak że nim nie pojade
POMOCY...
Dodano po 13 [minuty]:
dodam jeszcze że rok auta to 96 o silniku 1.6 nie wiem czy jest to przydatne ale może... Bardzo proszę o pomoc jeżeli nie tu to może na e-mail poczta5(_at_)o2.pl
Z góry bardzo wielkie dzięki.
Nie chce jechać do ASO bo to pewnie koszt ok 500zł jak nie wiecej a gdzie do tego laweta?? samochód nie pali tak że nim nie pojade
POMOCY...
Dodano po 13 [minuty]:
dodam jeszcze że rok auta to 96 o silniku 1.6 nie wiem czy jest to przydatne ale może... Bardzo proszę o pomoc jeżeli nie tu to może na e-mail poczta5(_at_)o2.pl
Z góry bardzo wielkie dzięki.