Wiele było powiedziane na Elektrodzie w tym temacie - ale nieznalazłem nic skutecznego - a zaczyna mnie to doprowadzać do szału.
niecały tydzień temu wyczyściłem skrzynkę email a dziś info z WP:
Jest to moje konto które używam tylko do dwuch Forum i mam już dość co chwila zmieniać adresy. Mam jeszcze prywatne konta na WP ale nigdzie nieudostępnione i tam narazie jeszcze nigdy niedostałem spamu.
Może wreszcie znajdziemy wspólnie sposób na to !!!
Prośba do moderatorów - czy dało by radę przykleić ten temat na stałe bo pewnie niejedna osoba ma z tym problem.
niecały tydzień temu wyczyściłem skrzynkę email a dziś info z WP:
Cytat:Ilość listów w Twojej skrzynce (1002) przekroczyła maksymalną liczbę 1000.
Proponujemy opróżnić folder Kosz oraz Wysłane i usunąć niepotrzebne listy z innych folderów.
Zobacz statystykę zajętości folderów: Zarządzanie folderami.
Jeżeli potrzebujesz poczty o większej pojemności,
dokonaj uaktualnienia swojego konta na pakiet Poczta50 - 50MB lub Poczta75 - 75MB!
Jest to moje konto które używam tylko do dwuch Forum i mam już dość co chwila zmieniać adresy. Mam jeszcze prywatne konta na WP ale nigdzie nieudostępnione i tam narazie jeszcze nigdy niedostałem spamu.
Może wreszcie znajdziemy wspólnie sposób na to !!!
Prośba do moderatorów - czy dało by radę przykleić ten temat na stałe bo pewnie niejedna osoba ma z tym problem.