Witam
Problem:
Występuje po włączeniu przeglądarki (7).
Oglądanie nawet pojedynczych stron powoduje szybki wzrost użycia pamięci dla tego procesu do poziomu 60 000 K.
Inne procesy: explorer.exe, ekrn.exe też wykazują większe użycie pamięci.
Równocześnie proces pojawił się, czego nigdy wcześniej nie obserwowałem, w zakładce "połączenia sieciowe" pogramu Eset Smart Security wysyłając i ściągając coraz większe ilości danych.
Przyczyna:
Problem dostrzegłem jakoś po tym jak próba uruchomienia ściągniętego filmu w Windows Media Player (11) zakończyła się błędem, zamknięciem przeglądarki, antywirusa(!) i zresetowaniem pulpitu.
Podjęte działania:
Skanowanie Eset'em nic nie wykazało podobnie jak paroma innymi skanerami
ComboFix jakby unormował użycia pamięci ale proces dalej pojawia się w połączeniach sieciowych
Proszę o sprawdzenie loga i pomoc.
Załączam log z combofix
Problem:
Występuje po włączeniu przeglądarki (7).
Oglądanie nawet pojedynczych stron powoduje szybki wzrost użycia pamięci dla tego procesu do poziomu 60 000 K.
Inne procesy: explorer.exe, ekrn.exe też wykazują większe użycie pamięci.
Równocześnie proces pojawił się, czego nigdy wcześniej nie obserwowałem, w zakładce "połączenia sieciowe" pogramu Eset Smart Security wysyłając i ściągając coraz większe ilości danych.
Przyczyna:
Problem dostrzegłem jakoś po tym jak próba uruchomienia ściągniętego filmu w Windows Media Player (11) zakończyła się błędem, zamknięciem przeglądarki, antywirusa(!) i zresetowaniem pulpitu.
Podjęte działania:
Skanowanie Eset'em nic nie wykazało podobnie jak paroma innymi skanerami
ComboFix jakby unormował użycia pamięci ale proces dalej pojawia się w połączeniach sieciowych
Proszę o sprawdzenie loga i pomoc.
Załączam log z combofix