logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak sprawić, by strona była widoczna w Google? Rejestracja i SEO

snooki 18 Maj 2004 02:44 1252 4
REKLAMA
  • #1 646655
    snooki
    Poziom 15  
    Ocena: 14
    otóż jak zrobic aby stronka była znajdowana w wyszukiwarce np. w google.pl ??? trzeba gdzieś ja rejestrowac ???? np jak się ma strone na piwko.pl czy lycos.co.uk ??? Jak ludzie robią że ich stronki np republika.pl są wyszukiwane w wyszukiwarkach jak im się zada konkretne zapytanie ??? np stronka dotyczy buta i jak się wpisze słow but to ją znajdzie ...jak to zrobić ???czy to się jakoś samo aktualizuje po jakimś czasie ??

Wiem że lamerskie pytanie i pozatym troche zagmatwane :-P
  • REKLAMA
  • #2 646715
    TomASS
    Poziom 12  
    W większości wyszukiwarek możesz się samodzielnie dodać do katalogu, wiekszość wyszukiwarek równie dobrze znajdzie Ciebie sama, wystarczy w żródle strony w znaczniku "meta name="Keywords" content=TUTAJ WPISZ SŁOWA KLUCZOWE". Google kożysta z zupełnie innego mechanizmy, możesz zapłacić, aby strona wyświetlała się po prawej stronie (im więcej zapłacisz tym wyżej będzie ona na liście) lub po prostu.......mieć dobrą stronę. Google rejestruje ile razy strona była wyświetlana przez użytkowników, im częściej tym strona jest wyżej na liście
  • REKLAMA
  • #3 647331
    tzok
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 6521
    Poszukaj informacji na temat pozycjonowania stron w wyszukiwarkach...
  • REKLAMA
  • #4 647463
    snooki
    Poziom 15  
    Ocena: 14
    Dięki za rady :-)) ...bo włąsnie nie wiedziałęm na czym to polega ??? as teraz juz mniej więcej rozumiem ....
  • #5 3171278
    kurzymis
    Poziom 11  
    Ocena: 4
    a ja mam podobny problem.. stronka jest już zamieszczona od ok miesiąca a nie ma jej jeszcze w wyszukiwarce, wydaje mi sie że to powinno być widoczne po kilku dniach od zarejestrowania.. pododawałem ją do katalogów seo ale też nic :( proszę o jakąś porade jak zrobić aby stronka była widoczna w ogóle w wyszukiwarce a nie odnośnie pozycjonowania.
    pozdrawiam
REKLAMA