Witam,
Posiadam płytkę propoxu MMsam7s + programator Wiggler.
Problem dotyczy openocd-pp. W żaden sposób nie mogę zaprogramować flasha - openocd "wiesza się" i wyświetla na zmianę komunikaty:
I tak do oporu dopóki nie zabiję procesu openocd-pp.
Skrypt temp.ocd jest generowany w makefile:
Pomoże ktoś? Ew. jakaś podpowiedź na co można by zamienić openocd - wcześniej miałem jakąś starszą wersję (chyba tą z tutoriala Lyncha xxx-r141) i wszystko działało bez problemu - teraz pewnie zmieniły się polecenia, a żadnej (aktualnej i przejrzystej) dokumentacji do tego znaleźć nie sposób.
Posiadam płytkę propoxu MMsam7s + programator Wiggler.
Problem dotyczy openocd-pp. W żaden sposób nie mogę zaprogramować flasha - openocd "wiesza się" i wyświetla na zmianę komunikaty:
Info: options.c:50 configuration_output_handler(): core state: ARM
Info: target.c:239 target_init_handler(): executing reset script 'c:\temp\temp.ocd'
Info: target.c:239 target_init_handler(): executing reset script 'c:\temp\temp.ocd'
I tak do oporu dopóki nie zabiję procesu openocd-pp.
Skrypt temp.ocd jest generowany w makefile:
wait_halt 10
armv4_5 core_state arm
flash write_image 0 C:\Workspace\Ethernet\dyplom\main.bin 0x0
mww 0xfffffd08 0xa5000401
reset run_and_init
shutdown Pomoże ktoś? Ew. jakaś podpowiedź na co można by zamienić openocd - wcześniej miałem jakąś starszą wersję (chyba tą z tutoriala Lyncha xxx-r141) i wszystko działało bez problemu - teraz pewnie zmieniły się polecenia, a żadnej (aktualnej i przejrzystej) dokumentacji do tego znaleźć nie sposób.