logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

programator picco-gal z micromade - potrzebuję oprogramowanie

magik01 21 Lip 2009 21:46 3585 7
REKLAMA
  • #1 6806831
    magik01
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    witam! posiadam programator picco-gal firmy micromade. mam problem gdyz padl mi dysk w kompie a mialem na nim program do obslugi pod dosa . na stronie producenta jest tylko pod windows . jezeli ktos ma prosze poratowac. z gory bardzo dziekuje.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 6809949
    magik01
    Poziom 11  
    interesuje mnie wersja pod dosa.
  • REKLAMA
  • #4 6811262
    serwis
    Poziom 37  
    Ocena: 268
    Podkreślam, że czytać ze zrozumieniem to jeszcze potrafię :D

Więc jeszcze raz zapytuję, jaka wersja pod tego dosa?

Zanim powstało oprogramowanie pod windowsa, to dosowych wersji było chyba ze cztery lub pięć.

Nawet na moją prośbę, w jednej z wersji p. Gałka Piotr z MicroMade Gdańsk dopisał pamięć NVM3060.
  • #5 6811413
    magik01
    Poziom 11  
    poprosze najnowsza jaka jest w posiadaniu, jesli to nie klopot. pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #6 6811471
    serwis
    Poziom 37  
    Ocena: 268
    Podaję wszystkie, jakie posiadam.
    Zaznaczam, że ja korzystam ze wszystkich wersji, gdyz czasami zdarzają się układy dosyć stare, i starsze wersje dają sobie z nimi doskonale radę.
    Załączniki:
    • MMade.rar (349.7 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #7 6811493
    magik01
    Poziom 11  
    wielkie dzieki.
  • #8 16454027
    Stachserwis
    Poziom 28  
    Ocena: 96
    Załączony przez Ciebie plik jest źle widziany przez NOD-32 komunikat(BoxBox wirus)

p-m $$

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Posiadacz programatora Picco-Gal firmy MicroMade zgłosił problem z dostępem do oprogramowania pod DOS, gdyż utracił je wskutek awarii dysku komputera. Na stronie producenta dostępna jest jedynie wersja pod Windows. W dyskusji padło pytanie o konkretną wersję oprogramowania pod DOS, gdyż istniało kilka wersji, w tym starsze, które obsługiwały różne układy, np. pamięć NVM3060 dodana na prośbę użytkownika. Użytkownik poprosił o najnowszą dostępną wersję DOS-ową. Jeden z uczestników dyskusji zaoferował wszystkie posiadane wersje, podkreślając, że starsze wersje lepiej radzą sobie z niektórymi starszymi układami. W późniejszej wiadomości pojawiła się informacja, że załączony plik z oprogramowaniem został wykryty jako potencjalne zagrożenie przez program antywirusowy NOD-32.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA