Muszę zamontować centralkę w inne miejsce, ale fachowcy co ją montowali, zabrali wszelkie papierki jakie do niej były. O ile do SATELa są dostępne na ich stronie, to do PYRONIXa nic nie znalazłem. PYRONIXa mam takie urządzenia: TWIN ALERT, BELLE, BREAKGLASS no i oczywiście muszę je jakoś podłączyć do centrali, a żeby nic nie popsuć potrzebuję waszej pomocy. Znaczy instrukcji lub chociaż opisu wyprowadzeń i konfiguracji zworek.
Jeszcze jedno pytanko: jak dostroić BRAKEGLASS do pomieszczenia i czy w ogóle jest to konieczne.
ps. tylko proszę nie dawać mi odp. typu "jak tego nie robiłeś, to wezwij fachowca" bo nie po jednym już musiałem poprawiać robotę, a w tej chwili jedynym fachowcem którego wpuszczę, jest tynkarz.
pozdrawiam ALL
Jeszcze jedno pytanko: jak dostroić BRAKEGLASS do pomieszczenia i czy w ogóle jest to konieczne.
ps. tylko proszę nie dawać mi odp. typu "jak tego nie robiłeś, to wezwij fachowca" bo nie po jednym już musiałem poprawiać robotę, a w tej chwili jedynym fachowcem którego wpuszczę, jest tynkarz.
pozdrawiam ALL