logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak odblokować radio Ford 2014 po błędnym wpisaniu kodu?

miras 23 Gru 2002 18:46 1605 4
REKLAMA
  • #1 69809
    miras
    Poziom 15  
    Ocena: 9
    Dostałem ostatnio częściowo zdekompletowany odbiornik samochodowy i udało mi się go uruchomić do momętu gdy pojawiły się kreski do wpisania kodu.Nie wiem ile razy przede mną ktoś usiłował wpisać "lipny" kod i czy jest możliwość jakiegoś odblokowania lub odzyskania kodu prawidłowego. Nie zajmuję się rozkodowywaniem ale ponieważ radyjko jest już moje może warto go uruchomić.Jeśli ktoś wie coś na ten temat proszę o odpowiedź.
  • REKLAMA
  • #2 69816
    amator
    Poziom 22  
    Ocena: 37
    Potrzebujesz programatora aby uruchomic to radyjko. Kod zapisany jest w pamięci 93C06 (moze byc oznaczona np. 6005). W niej zapisany jest kod i licznik błędów. $00 i $01 jest kod a licznik błędów jest w komórce $08 albo $09 (nie pamiętam). Jak jeszcze za malo napisalem to napisz.
  • REKLAMA
  • #3 69817
    MaWo
    Poziom 14  
    Ocena: 6
    Radyjko jest na pamieci 93C06 w radiu inne oznaczenia , przesylam plik z kodem 345
    Załączniki:
    • 345.rar (98 Bajtów) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #4 69832
    miras
    Poziom 15  
    Ocena: 9
    Dzięki za szybką odpowiedź mam dostęp do programatora wrzucę bina i zobaczymy czy mi się uda.o efektach poinformuję ale po świętach - radio w warsztacie.

Wszystkim życzę spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia.
  • #5 69965
    du
    Poziom 11  
    Witam
    może będzie Ci z tym łatwiej zaprogramować
    Wesołych i Miłych Świąt
    Załączniki:
    • FORD 2014.DOC (12.5 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
REKLAMA