logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Philips 28PT7106/12R - jak otworzyć menu programowania kanałów pilotem RC 2592/01B?

rauli 09 Sie 2009 13:40 4078 4
REKLAMA
  • #1 6873022
    rauli
    Poziom 11  
    Ocena: 28
    Witam,nie moge wejsc w moim telewizorku otworzyc menu gdzie wyszukuje sie programy,sciagnalem instrukcje obslugi, napisane jest ze nalezy wcisnac przyciski zielony i zolty,czyli ten od przewijania i stop. Ale nic sie nie dzieje. W instrukcji obslugi jest naszkicowany inny model pilota niz ja posiadam,ja mam RC 2592/01B.Moze w tym tkwi problem,ale skoro jest on kompatybilny z 99% funkcji to dlaczego nie odpala tej dla mnie najwazniejszej.Moze istnieje jakas inna kombinacja przyciskow albo nie wiem.........Prosze o pomoc fachowcow,pozdrawiam
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 6873077
    rauli
    Poziom 11  
    Ocena: 28
    Dzieki za rade,ale te piloty sa inne wygladem niz ten w instrukcji obslugi,zamiennik tez pewno nic nie da bo znowoz nie bedzie chyba mozliwosci wejscia w tryb glownego menu,moze sa inne sposoby wymuszajace wejscie w tryb menu nawet z pilotow uniwersalnych?
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 6874022
    edwardczop
    Poziom 15  
    Ocena: 6
    Witam. Serwis Elektroniki podaje ,że Twój telewizor ma chassis EM2EAA i obsługuje go pilot RC2592/01.Taki pilot oryginalny mam i po naciśnięciu 2 klawiszy u góry pilota a mianowicie przycisk zegara i równocześnie przycisk rozszerzenie telegazety TXT- wchodzimy-w strojenie .I tak jest w 100%. Nie wiem skąd tyle wątpliwości.
REKLAMA