logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Ariston AVSD 109 - Czy pralka ma automatykę wagową i jak z awaryjnością?

01 Cze 2004 10:52 4382 4
REKLAMA
  • #1 669750
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #2 674839
    Krzychu7
    Poziom 40  
    Ocena: 530
    Witam. Ten model Ariston posiada automatykę wagową.
  • REKLAMA
  • #3 1168567
    yurec
    Poziom 2  
    Witam co do kontroli wyważenia wsadu to nie wiem serwis z Łodzi twierdzi że nia ma .
    Co do awaryjności to mam tą pralkę od końca października i mam juzwymienione :amortyzatory,pasek napędowy,drzwiczki z wziernikiem /pękło szkło/ cały bęben ze zbiornikiem oraz fartuch gumowy poniważ poprzedni nie pasował do nowego zbiornika .
    Osobiście uważam że to n a j g o r s z a pralka jak może być naprawdę przestrzegam przed zakupem a do tego firma w gwarancji p.10 "Gwarancja nie uprawnia do żądania wymiany produktu na wolny od wad lub odstąpienia od umowy kupna -sprzedaży i zwrotu ceny" A podobno jesteśmy w Unii Europejskiej ? Pzdr serdecznie pechowiec
  • REKLAMA
  • #4 1181988
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #5 1731228
    Piotr Lutynski
    Poziom 13  
    Ocena: 6
    yurec napisał:
    Witam co do kontroli wyważenia wsadu to nie wiem serwis z Łodzi twierdzi że nia ma .
    Co do awaryjności to mam tą pralkę od końca października i mam juzwymienione :amortyzatory,pasek napędowy,drzwiczki z wziernikiem /pękło szkło/ cały bęben ze zbiornikiem oraz fartuch gumowy poniważ poprzedni nie pasował do nowego zbiornika .
    Osobiście uważam że to n a j g o r s z a pralka jak może być naprawdę przestrzegam przed zakupem a do tego firma w gwarancji p.10 "Gwarancja nie uprawnia do żądania wymiany produktu na wolny od wad lub odstąpienia od umowy kupna -sprzedaży i zwrotu ceny" A podobno jesteśmy w Unii Europejskiej ? Pzdr serdecznie pechowiec

Mnie też to dziwi... mam od Stycznia 2004 i jestem happy- 0 usterek czy złych uwag....

Pozdr
REKLAMA