logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

SP6HUK nadajnik stereo - opinie, separacja kanałów, możliwość dodania RDS?

REKLAMA
  • #1 673906
    Poziom 36  
    Ocena: 415
    ma ktos o tym nadajniku jakies opinie ? , che go kupic , ale zastanawia mnie jaka on ma separacje kanalow , no i czy da sie do tego potem dolozyc koder RDS ?
    ttp://zdzichuk.webpark.pl/html/nadfm03.jpg tak to wyglada , wyglda estetycznie no i ma PLL
  • REKLAMA
  • #2 674545
    qmc
    Poziom 21  
    Ocena: 25
    Też jestem ciekaw jaki scalak tam "robi" za koder stereo. RDS pewnie da się podłączyć, ale będzie trzeba bardzo uważać, że by czegoś nie uwalić. A tak swoją drogą , to się zastanawiam czy gość to faktycznie sam wszystko składa, bo jakoś za ładnie mi to wygląda. Jeżeli się mylę, to z góry zwracam szacunek. Ma ktoś może schemat tego? :)
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 674710
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #5 688364
    Poziom 36  
    Ocena: 415
    wsumie za nadajnik zaplaiclem 158zł ( z przesylka) :) jestem zadowolony dobra separacja kanalow moc tez Ok ;] tylko martfie sie ze tym ze w trybie z wylaczonym dopalem z nadajnika wychodzi wiecej niz te 20mW ;] 1 watt jesze nie sprawdzlem , nadjanik troche sieje..no ale moze to wina anteny ( a raczej braku) :) polecam a nadajnik ma pasmo do 112mhz wiec ciut wiecej niz ukf a i jesze ubolewam nad tym ze zlacze antenowe jest w postaci zwyklego gniazda czincz nie BNC no ale :)
REKLAMA