logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zmienić kontrolę przerwań w Windows XP? Ustawienia w Mój komputer

Ryś 26 Gru 2002 11:13 1391 4
REKLAMA
  • #1 70604
    Ryś
    Poziom 12  
    Ocena: 2
    Czy ktoś z szanownych forumowiczów wie, jak w WindowsXP zmienić kontrolę przerwań ? Chodzi o to, żeby Windows sam dobierał sobie przerwania lub korzystał z ustawień przerwań w BIOSie. To jest gdzieś w "Mój komputer", lecz zapomniałem gdzie. Jest to opisane w PCWK kilka (3-4) numerów wstecz, lecz nie mam do tego dostępu.

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 94111
    rapsik
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    znaczy chyba jesli o to ci chodzi to właściwości mojego komputera i sprzet ,menadzer urzaDZEN i tam zasoby przy kazdym z urzadzen
  • REKLAMA
  • #3 169899
    Flora
    Poziom 12  
    Ocena: 5
    wlasciwosci komputera/(sprzet)/menedzer uzadzen/uzadzenia systemowe/ ... tu zaleznie od producenta chipsetu jest jakas nazwa uzadzenia odpowiedzialna za zbieranie informacji o sprzecie najczesciej w nazwie ma PNP. Po wybraniu wlasciwosci tego uzadzenia powinno pojawic sie okno z zakladka ustawienia gdzie mozemy wybrac na jakiej podstawie Windows przydziela zasoby. Niestety najczesciej nie dziala to w systemach powyzej Me
  • REKLAMA
  • #4 172066
    Luti
    Poziom 12  
    Panel sterowania/narzędzia administracyjne/zarządzanie koputerem/menadzer urzadzeń
  • #5 210120
    chudek
    Poziom 14  
    Ocena: 8
    ja przekładałem karty w slotach
REKLAMA