logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Chrysler Voyager 2.4 16V '98 - problemy z elektryką i odpalaniem auta

sikor83 29 Sie 2009 11:50 3991 3
REKLAMA
  • #1 6956595
    sikor83
    Poziom 14  
    Ocena: 58
    Witam mam problem z niedawno kupionym voyagerem. Auto robi takie numery przychodze włączam stacyjke nie zapalają mi się licznik kilometrów i wyświetlacz od biegów, nie podnosi się też wskazówka od paliwa praktycznie cały licznik jest martwy auto zapala i gasnie po chwili, lub jak chce zakręcic rozrusznikiem zaświeca mi się kontrolka BRAKE i auto wtedy wcale nie odpala. a czasami jest tak szczególnie jak jest ciepło na dworze że przychodzę i zapalam normalnie i wszystko działa poprawnie. Bardzo proszę o pomoc bo nie wiem co z tym zrobić. Pozdrawiam i czekam na info. Auto ma automatyczną skrzynie biegów rok produkcji 98.
  • REKLAMA
  • #2 6957040
    virus123456
    Poziom 16  
    Ocena: 22
    www.tajemnicevoyagerow.pl
  • REKLAMA
  • #3 7180380
    shed
    Poziom 1  
    Ocena: 2
    mogę ci podać świetnych fachowców we wrocławiu.robiłem tam swoje auto uporali się w 2 godziny,a wczesniej ato stało na innym warsztacie miesiąc i goście rozkładali ręce.warsztat jest na ulicy rakietowej we wrocławiu
  • #4 7509785
    sikor83
    Poziom 14  
    Ocena: 58
    Witam zapomniałem opisać co było przyczyną, a więc wyciągłem licznik polutowałem gniazdo głównej wtyczki i auto działa normalnie:) Pozdrawiam
REKLAMA