logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Motorola V360 - przerywane wgrywanie softu, poszukiwany pewny soft

kezar 25 Wrz 2009 20:54 3341 8
REKLAMA
  • #1 7057683
    kezar
    Poziom 10  
    Witam. Mam problem z wgraniem Softu do motki v360. Problem polega na tym że przerywane jest wgrywanie softu. Bateria jest OK. Jeśli macie jakieś rady to proszę o przekazanie ich. Jak możecie to podajcie jakiś pewny soft, może ja mam jakiegoś wadliwego.

Z góry dziękuje.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 7057826
    bodzio667
    Poziom 18  
    Ocena: 96
    Jeśli wywala ci wgrywanie softu spróbuj wgrać go programem RDS lite jeśli nie to przez Motorola Phone Tools przez ten drugi na włączonym telu sam już go przełączy program do boot loadera a jeśli nadal to samo to winien soft , jak mi soft się ściągnie z suportu to wrzucę go na elke pozdro
    Prosze bardzo zamieszczam działający soft ;)

-----------------------------------
    Jeśli pomogłem kliknij pomógł. ;)
    Załączniki:
    • R4513_G_08[1].B7.2CI_X_GMTMALT001SA0A3_image.shx.zip (13.53 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #3 7060971
    kezar
    Poziom 10  
    Niestety ale problem sie dalej powtarza... i nie zawsze komputer widzi telefon.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 7064037
    Luki52
    Poziom 15  
    Ocena: 4
    Zrób Blanka(zrób tp, i podczas stykania powinno sie wyświetlić np. na rsd Blank Nep. coś tam nie pamiętam dokładnie) potem zainstaluj soft, tak jak kolega wyżej pisał najlepiej RSDLite tylko najnowsza wersją!
  • REKLAMA
  • #5 7067109
    kezar
    Poziom 10  
    Luki52 a mógłbyś dokładniej wyjaśnić??? co? jak? i czym? Sory ale dopiero pierwszy raz się z tym spotykam i trochę zielony w tym jestem delikatnie mówiąc...

Za każdą radę daję pkt!!! :)
  • Pomocny post
    #7 7067232
    Luki52
    Poziom 15  
    Masz napisane na zdjęciu jak zrobić tp.
    Motorola V360 - przerywane wgrywanie softu, poszukiwany pewny soft
  • #8 7071197
    kezar
    Poziom 10  
    A czy jest jakaś inna opcja bez rozbieranie tela???
  • #9 7074607
    Luki52
    Poziom 15  
    Możesz jeszcze naprawić PDSa, bo to także możne być przyczyna.
    Naprawia się go MSToolem lub P2K Easy Tool

Podsumowanie tematu

✨ Problem dotyczy przerywanego wgrywania oprogramowania (softu) do telefonu Motorola V360, mimo prawidłowego stanu baterii. Zalecane jest użycie programu RSD Lite w najnowszej wersji lub Motorola Phone Tools do wgrywania softu, który automatycznie przełączy telefon w tryb bootloadera. W przypadku dalszych problemów sugeruje się wykonanie tzw. "Blanka" (test point) podczas stykania odpowiednich punktów na płycie telefonu, co umożliwia poprawne wgranie oprogramowania. Udostępniono również działający soft do pobrania. Alternatywnie, problem może wynikać z uszkodzonego PDS, który można naprawić za pomocą narzędzi MSTool lub P2K Easy Tool. Wskazano linki i zdjęcia instruktażowe dotyczące wykonania test point bez konieczności rozbierania telefonu.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA