Witam
kupiłem Sandiska Cruzera 8 gb założyłem hasło w celu ochrony danych. Podłączam Sandiska do kompa wpisuje hasło - śmiga 5 min później podłączam do 2 kompa sterowniki instalują się bez problemu - po wpisaniu poprawnego hasła wyskakuje WRONG PASSWORD. po kliknięciu Forgot Password i opcji Erase ( format) wyskakuje Device Format Failed ( oczywiście platforma U3 i oryginalne zabezpieczenia Sandiska).
cmd <-- format nie działa
prawym na dysku format nie działa<-- pokazuje ze nie ma pamięci w środku.
Instalacja ponownie U3 nie działa, próba usunięcia U3 też nie
dodatkowe uwagi:
-dioda na pendrivie normalnie świeci i miga przy jakiś próbach
-po ściągnięciu U3 z www.u3.com i próbie poprawnie przebiegającej instalacji pokazało się że pełny sukces ale nadal trzeba było wpisać hasło, po którego wpisaniu pokazało że złe hasło Erase (czyli format) dalej nie działa.
-HP USB Disk Storage Format Tool <-- pokazuje że nie ma pamięci w pendrivi'e
-Paragon Partition Menager ( nie wiem czy dobry pomysł) ale z plytki bootowalnej wykrył urządzenie w opcji File Transfer ale przy opcji Format juz nie wykrywał.
-pendrive był wyjęty z kompa po samoczynnym restarcie kompa
licze na jakąś inną podpowiedź niż wyrzuć do kosza ;p
DLA SZANOWNYCH MODERATORÓW...: NIE CHCĘ SIĘ WŁAMAĆ NA PAMIĘĆ TYLKO JĄ SFORMATOWAĆ !!
kupiłem Sandiska Cruzera 8 gb założyłem hasło w celu ochrony danych. Podłączam Sandiska do kompa wpisuje hasło - śmiga 5 min później podłączam do 2 kompa sterowniki instalują się bez problemu - po wpisaniu poprawnego hasła wyskakuje WRONG PASSWORD. po kliknięciu Forgot Password i opcji Erase ( format) wyskakuje Device Format Failed ( oczywiście platforma U3 i oryginalne zabezpieczenia Sandiska).
cmd <-- format nie działa
prawym na dysku format nie działa<-- pokazuje ze nie ma pamięci w środku.
Instalacja ponownie U3 nie działa, próba usunięcia U3 też nie
dodatkowe uwagi:
-dioda na pendrivie normalnie świeci i miga przy jakiś próbach
-po ściągnięciu U3 z www.u3.com i próbie poprawnie przebiegającej instalacji pokazało się że pełny sukces ale nadal trzeba było wpisać hasło, po którego wpisaniu pokazało że złe hasło Erase (czyli format) dalej nie działa.
-HP USB Disk Storage Format Tool <-- pokazuje że nie ma pamięci w pendrivi'e
-Paragon Partition Menager ( nie wiem czy dobry pomysł) ale z plytki bootowalnej wykrył urządzenie w opcji File Transfer ale przy opcji Format juz nie wykrywał.
-pendrive był wyjęty z kompa po samoczynnym restarcie kompa
licze na jakąś inną podpowiedź niż wyrzuć do kosza ;p
DLA SZANOWNYCH MODERATORÓW...: NIE CHCĘ SIĘ WŁAMAĆ NA PAMIĘĆ TYLKO JĄ SFORMATOWAĆ !!