logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

karta tv: brak obrazu i mało wprawiony uzytkownik.

tomanBVB 16 Paź 2009 17:59 1617 3
REKLAMA
  • #1 7136347
    tomanBVB
    Poziom 10  
    Ocena: 2
    Witam,
    Kupilem karte tv:
    karta tv: brak obrazu i mało wprawiony uzytkownik.
    sciągnałem sterowniki, zainstalowalem i mi ja wykryl system. Ale po wlaczeniu FLY 2000 niby cos szuka i tak nic nie wyswietla(chociaz wskazal na 35 znalezionych programow),ChrisTV nic nie znajduje (pewnie to wina blednej konfiguracji bo nie znam siena tym)DScaler tez blednie konfiguruje. Stad moja prosba o pomoc w uruchomieniu.
    Z góry dziekuje,
    TomanBVB
  • REKLAMA
  • #2 7139331
    adam1717
    Poziom 12  
    W chrisTV spróbuj zmienić region z polskiego na czeski i jeszcze raz wyszukać.

Prosiłbym o więcej info .
    Jaki system itp. ?
  • REKLAMA
  • #3 7140008
    tomanBVB
    Poziom 10  
    Ocena: 2
    witam ponownie,
    Pracuje na XP servise pack 2, dostalem informacje ze wczesniej karta pracowala z globalTV analog no ale mi ten program wogole sie nie chce wlaczyc, a zmiana na Czeska czestotliwosc nic nie dala...

Dodano po 30 [minuty]:

Czy moglby mi wskazac ktos producenta i model owej karty?
  • #4 7166295
    przerabiarka
    Poziom 21  
    Ocena: 34
    Nie chcę żeby to brzmiało jak wciskanie kolejnego programu ale... zmień program do obsługi karty na dscaler.

Wybierz Sources -> Define as initial source -> wybierz to co masz napisane na procku karty z logiem Philips - czyli -> SAA...dalej nie jestem w stanie przeczytać.
    Baw się i wyszukuj do woli. Przeszukaj oba czeskie zakresy i będzie grało.

Model wyszukasz programem Everest Ultimate, ale ważny jest chipset na którym jest ona zbudowana a to masz napisane pod logiem philips na dużym procku.
REKLAMA