Tak jak w temacie, dokładnie nie sprawdzałem ile programów brakuje, ale nie ma tvp1,2,3, tvn, polsatu polsatu 2, karta telewizyjna to: Philips SAA7130
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamKasek21 napisał:www.wróżka.pl
Jaki system?
Jakie sterowniki?
Jakie oprogramowanie? Próbowałeś na innym niż posiadasz?
benbog napisał:adam95102 napisał: "program który mi podałeś nie łapie żadnego programu, chyba, że źle szukam ale wątpie"
To oznacza, ze ja nie wiem, co mam i czego używam z powodzeniem od lat, również do nagrywania wybranych audycji lub filmów. Genialne podejście do mojej odpowiedzi: "wątpię", czyli podpowiadający nie ma racji!
benbog napisał:Z takim podejściem, to niczego nie osiągniesz. Jak można coś takiego napisać, że karta nie współpracuje, jeżeli w opisie programu jest:
"Fly 2000 TV przeznaczony do tunerów TV PC, takich jak LifeView FlyVideo 2000/3000, zbudowany na Philips videodecoder układ saa713x i konstrukcji referencyjnej płyty LR138 z Animation Technologies (LifeView)."
benbog napisał:próbowałem ustawić jak na zrzucie ale nie wykrywa tych kanałów, po za tym chyba nie w całej Polsce sie tak samo ustawia hmm (pewny nie jestem tego co teraz powiedziałem, ale wydaje mi się, że każda miejscowość i każda firma z telewizją kablową ma inne parametry)
adam95102 napisał:wiele czytam o tej karcie, widze, że problemy ma z nią każdy. Cóż tak jest jak człowiek sie nie zna i kupuje pierwszą lepszą. Macie jakieś pomysły?
benbog napisał:adam95102 napisał:wiele czytam o tej karcie, widze, że problemy ma z nią każdy. Cóż tak jest jak człowiek sie nie zna i kupuje pierwszą lepszą. Macie jakieś pomysły?
Po pierwsze: nie każdy, czytaj moje posty wyżej, poza tym setki użytkowników nie narzekają.
Po drugie: nie pierwsza lepsza, ale dobra.
Po trzecie: mam pomysł, żebyś nie obrażał tych, którzy świadomie wybrali tę kartę i wiedzą, co z nią zrobić, żeby dobrze działała.