logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak wejść w tryb serwisowy w telewizorze Nokia SP63D1?

Pawel_max 23 Cze 2004 12:37 1550 4
REKLAMA
  • #1 706881
    Pawel_max
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    Pytanie,czy ktoś może wie jak wejśc w tryb serwisowy w tym tv?Model:Nokia Sp63D1 pod spodem jest jeszcze 6357Vt(chasis?).Musze mu przestawić fonie a próbowałem juz róznych kombinacji klawiszy.
    EDIT:Znalazłem informację że trzeba po włączeniu tv nacisnąć na pilocie: TV,PRG,EXT.Problem w tym że Wszystkie przyciski na pilosie sa powycierane :( Może ma ktoś pilota do nokii i powie mi które to sa przyciski?
  • REKLAMA
  • #2 707228
    WiesławL
    Poziom 23  
    Ocena: 4
    Witam
    -------------------
    Dla Noki 6357VT są dwie wersje wejścia w tryb serwisowy.
    Kombiacja: I Red Prog
    Mute Red TV
    Znalałem pilot zamiennik może się przyda.

Pozdrawiam
    Załączniki:
    • Jak wejść w tryb serwisowy w telewizorze Nokia SP63D1? pilot.jpg (31.4 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #3 707259
    Pawel_max
    Poziom 11  
    Dzięki bardzo za pomoc.Niestety nie mam zamiennika tylko orginał,a na nim powycierane klawisze.Nie wiem ile razy ten tv wytrzyma włączanie i wyłaczanie.Spróbuje jeszcze popytać czy może ktoś ma zamiennik do nokii.Chociaż w moim wypadku wystarczyłoby zdjęcie orgonalnego pilota.Jeszcze raz dzięki za pomoc.Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #5 711641
    Pawel_max
    Poziom 11  
    Już po wszystkim,niestety w trybie serwisowym w tym tv nie ma ustawienia fonii.Tak więc czeka mnie generatorek albo równoległa.Jeszcze raz dzięki bardzo wszystkim za pomoc.
REKLAMA