logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

HP LaserJet 4250 tn problemy z poprawnym drukowaniem

bazalt80 06 Lis 2009 06:11 1579 1
REKLAMA
  • #1 7221912
    bazalt80
    Poziom 2  
    Witam. Mam Problem z hapekiem. Drukarkę zainstalowałem, owszem. mam jednak problemy z poprawnym drukowanie. 1. Jak każę jej drukoawać np.1 stronę, to druk z jednej strony dzieli na 2 kartki, a potem puszcza serię niezadrukowanych kartek (czasem na którejś z nich są szlaczki). 2. Korzystam z bocznego podajnika w celu drukowania kopert DL. Zadaję jej np. zadanie drukowania 10 kopert, a mój hapek przestawia się wówczas na wyjątkowo powolny tryb drukowania - może 2 koperty na minutę. Instalowałem ją już kilka razy. Proszę o pomoc.
  • REKLAMA
  • #2 7222184
    laserjack

Poziom 31  
    Ocena: 64
    A jak drukuje testy wewnętrzne, konfiguracji i engine test? A jak drukuje stronę konfiguracji z folderu drukarek na kompie? Wygląda mi na problem komunikacji z kompem, czyli sterowniki. Przy drukowniu kopert, żeby piec nie uległ przegrzaniu/ oddaje ciepło tylko w 50%/ drukarka sama spowalnia prędkość przejścia papieru.
    Konto firmowe:
    Laser Service Jacek Kopa
    93-302 Łódź ul. Czytelnicza 15, Łódź, 93-302 | Tel.: 600XXXXXX (Pokaż) | Strona WWW: www.jacekkopa.pl
REKLAMA