logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wieża Technics SH-EH580 + sound processor Technics Sh-EH750

Vlody 22 Lis 2009 20:58 3162 0
REKLAMA
  • #1 7296111
    Vlody
    Poziom 11  
    Ocena: 7
    Witam, prosiłbym o pomoc. Mam wieże technics SH-EH580, wiadomo składa sie z 4 segmentów deck/cd/stereo sound processor/amplituner + 2 kolumny. Postanowiłem powiększyć ilość głośników kupując segment (stereo sound processor SH-EH750) z nowszego modelu wieży mający już PRO LOGIC (2 kolumny + 3 satelitki). No coż pomysł fajny ale w praktyce to wygląda tak, ze po podłączeniu tego nowszego segmentu wszystko działa, świeci ale sypią się napisy na amplitunerze, na przykład jak było AUX to teraz jest jakiś długi napis z nieznanej czcionki mający 2 cyfry na końcu zazwyczaj 00 albo 10. Po za tym nie działa segment CD, kontrolki się świecą ale nie ma reakcji nie otwiera nawet tacki na płytę, takie wrażenie jakby brakło mu mocy(prądu), muzyka przepuszczona przez taki zestaw brzmi troche słabo, brak jej werwy jakby też brakowało mocy. Jak zamieniam segmenty z powrotem wszystko gra jak należy.

Bedę bardzo wdzięczny jak ktoś mi podpowie czy da się jakoś zgrać ten sound processor z ta moją wieżą.

Pozdrawiam i z góry dziekuję za odpowiedzi.
  • REKLAMA
REKLAMA