logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

livebox,chwilowy brak prądu i teraz brak internetu

pantera 1942 04 Gru 2009 18:27 3259 2
REKLAMA
  • #1 7344995
    pantera 1942
    Poziom 14  
    Ocena: 16
    Witam. Mam od dzisiaj liveboxa, i dobrze ze mam go za darmo.... do sedna. Zainstalowalem z bólem sterowniki, wszystko działało poprawnie. odłączyłem go z prądu, z chęcią przemieszczenia go i pochowaniu kabelków. Podłączyłem spowrotem. Działał, łączył sie z komputerem,nie mógł sie połączyć moj laptop z rzadną witryną, migała cały czas ta kontrolka --> @ . pulsowała wolno. Probowalem resetowac ale nic to nie dało. Zainstalowalem ponownie oprogramowanie i moglem wkońcu wejść na elektrodę:). i moje pytanie jest przyszłościowe, co mam zrobić następnym razem, czy to tak ma być;/??

Pozdrawiam

pantera 1942

Regulamin pkt. 15. Proszę poprawić swoje posty.
    [DriverMSG]
  • REKLAMA
  • #2 7345033
    Electrical
    Red. Komputery FAQ
    Ocena: 51
    Na livebox-ie jest przycisk 'REG'- służy do akceptacji adapterów Wi- fi. Jeżeli nie chce Ci się połączyć to naciśnij ten przycisk a następnie połącz się ponownie.

Dodano po 54 [sekundy]:

P.S. Ogólnie to najczęściej jak nie mam prądu to prze włączeniu prądu z powrotem jest wszystko ok, ale jeżeli nie to robię tak jak napisałem wyżej.
  • #3 7350483
    ViP3R
    Poziom 20  
    Ocena: 19
    Electrical napisał:
    Na livebox-ie jest przycisk 'REG'- służy do akceptacji adapterów Wi- fi. Jeżeli nie chce Ci się połączyć to naciśnij ten przycisk a następnie połącz się ponownie.

Przycisku tego należy używać tylko jeśli nastąpił reset do ustawień fabrycznych modemu (taki powinien nastąpić przy ewidentnym zawieszeniu modemu).
    Są oczywiście przypadki szczególne ale wynikają one raczej z majstrowania w systemie na komputerze czy na stronie konfiguracyjnej LB..
REKLAMA