Wiem że powtarzam temat, który już był opisany lecz nie znalazłem w nim konkretnej odpowiedzi, a mianowicie budując syntezator chcę zrobić go z klawiaturą polifoniczną żeby móc tworzyć akordy i (nie wiem czy to dobry przykład ale co mi tam) w fl studio jak zrobiłem osobno każdą wtyczkę monofoniczną z pojedynczym tonem to wychodziły piękne akordy, a jak z tego samego vst w osobnych patternach i wychodził teoretycznie akord to dupa. i pewnie tak samo jest w realu.
Tak więc nasuwa mi się pytanie czy jest coś w rodzaju że tak powiem sumatora, dzielnika? który by mi pozwolił na robienie akordów. A może trzeba zrobić np. (bo nie wiem czy to tak) 3 oscylatory zsynchronizowane itd. Co o tym myślicie. Chcę zrobić własny projekt syntezatora i to jedynie to mi stoi na przeszkodzie, proszę o pomoc. Najlepiej jakby nie było procesorów i żadnych cyfrowych układów bo w tym jestem blady.
JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM ZA POWTARZANIE
Tak więc nasuwa mi się pytanie czy jest coś w rodzaju że tak powiem sumatora, dzielnika? który by mi pozwolił na robienie akordów. A może trzeba zrobić np. (bo nie wiem czy to tak) 3 oscylatory zsynchronizowane itd. Co o tym myślicie. Chcę zrobić własny projekt syntezatora i to jedynie to mi stoi na przeszkodzie, proszę o pomoc. Najlepiej jakby nie było procesorów i żadnych cyfrowych układów bo w tym jestem blady.