logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jakie hasło wpisać przy aktualizacji oprogramowania Huawei E160?

czarny25 12 Gru 2009 21:41 8388 9
  • #1 7380332
    czarny25
    Poziom 11  
    Ocena: 15
    Huawei E160
    panowie jak zaktualizować oprogramowanie.Podczas aktualizacji jaka robie każe mi wpisać hasło ale nie wiem za bardzo jakie czy może ktoś pomuc?
  • #2 7381776
    jurkuc
    Poziom 28  
    Ocena: 315
    Jeżeli modem posiada simlocka, a tak jest w tym przypadku to kod zdejmujący go można uzyskać po numerze IMEI ( niestety nie za darmo ):
    Link
    . Aktualizację oprogramowania można przeprowadzić tylko przy pomocą oprogramowania dedykowanego np. Play:
    Link
  • #4 7382045
    czarny25
    Poziom 11  
    simlocka chyba nie ma bo czyta kazdego operatora,lecz jak chce wgrać soft z pley to każe podać hasło wszystkie inne softy moge wgrywać z strony huawei lub dc-unlocker
  • #5 7382308
    nutergsm
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1667
    To raczej prosi cię o klucz produktu, z softem ery jest tak samo a dokładnie,aby zainstalować Program do konfiguracji ustawień internetu.
  • #7 7382693
    Tech mobil

GSM Product Supporter
    Ocena: 35
    do fleszowanie modem Huawei przy zmianie branda trzeba podac kod, generują go te same urządzenia co do simlocka .
    -martech
    -smti
    -kk
    -dc
    Konto firmowe:
    P.P.U.H. Tech Mobil Tomasz Zawisza
    Siedliska Sławęcińskie 57, Skołyszyn, 38-242 | Strona WWW: www.techmobil.pl
  • #8 7382763
    czarny25
    Poziom 11  
    czyli rozumiem ,że sam kodu sobie niewygeneruje?
  • #9 7385079
    archi3
    Poziom 31  
    Ocena: 101
    Tomek w tym momencie to juz jest wolna amerykanka zapomniales o takich urzadzeniach jak testbox z3x i jeszcze kilka innych.
  • #10 7386942
    Tech mobil

GSM Product Supporter
    Ocena: 35
    ;) no tak racja siedze w ty swoim warsztacie i nie wiem co sie na swiecie dzieje ;) nie no żartuję cos tam wiem , masz racje i jeszcze kilka urzadzeń to robi
    Konto firmowe:
    P.P.U.H. Tech Mobil Tomasz Zawisza
    Siedliska Sławęcińskie 57, Skołyszyn, 38-242 | Strona WWW: www.techmobil.pl

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik pyta o hasło potrzebne do aktualizacji oprogramowania modemu Huawei E160. W odpowiedziach wskazano, że jeśli modem nie ma simlocka, to problem może dotyczyć klucza produktu, który jest wymagany przy instalacji oprogramowania od operatora Play. Inni użytkownicy sugerują, że klucz ten można uzyskać za pomocą narzędzi do usuwania simlocka, takich jak Martech, SMTI, KK, czy DC. Wspomniano również, że oprogramowanie z Ery nie wymaga klucza, a użytkownik poszukuje najlepszego oprogramowania dla swojego modemu.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA