logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Mitsubishi Carisma 1,8 GDI problem z wyświetlaczem

irodion 17 Gru 2009 15:11 6388 7
REKLAMA
  • #1 7401223
    irodion
    Poziom 2  
    Ocena: 6
    Mam pytanie, otóż w gnieździe zapalniczki zrobiło mi się zwarcie i teraz nie działa mi gniazdo oraz wyświetlacz. Nie wiecie co to może być? Bezpieczniki przepatrzyłem, ale wszystkie chyba są dobre
  • REKLAMA
  • #2 7401246
    polonez15
    Poziom 33  
    Ocena: 897
    Chyba to wiesz co? Post poziomu przedszkola, wymień bezpiecznik i się przekonasz, że jednak jest spalony.
  • REKLAMA
  • #3 7401309
    irodion
    Poziom 2  
    Też tak myślałem, tylko który, bo radio działa, a nie znalazłem bezpiecznika od lcd
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 7401411
    polonez15
    Poziom 33  
    Albo rozpiska na osłonie bezpieczników, albo lecisz po kolei każdy
  • #5 7401902
    irodion
    Poziom 2  
    a może ktoś ma carismę, albo coś podobnego u siebie, bo część nawet wymieniłem dla pewności i nic

Dodano po 37 [minuty]:

Nikt mi nie mówił, że są dwie skrzynki z bezpiecznikami, ale tego co tam wsadził drugą, to nie wiem co mu powinno się zrobić. Dzięki za pomoc, jednak bezpiecznik, ale w życiu bym nie powiedział, że jakieś tam są jeszcze.
  • #6 7402106
    polonez15
    Poziom 33  
    Często są 2 - pod maską i w kabinie. Możesz kliknąć pomógł jeśli tak uważasz;]
  • REKLAMA
  • #7 7402281
    irodion
    Poziom 2  
    już klinkąłem. Dzięki, Twojemu uporowi o bezpioeczniki udało mi się znaleźć
  • #8 7423808
    morfi84
    Poziom 13  
    Ocena: 2
    Na przyszłość polecam forum mitsumaniaki.com Gratuluje autka mam identyczne. :)

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłosił problem z gniazdem zapalniczki i wyświetlaczem w Mitsubishi Carisma 1,8 GDI, które przestały działać po zwarciu. Pomimo sprawdzenia bezpieczników, nie udało się zidentyfikować uszkodzonego. Uczestnicy dyskusji zasugerowali, aby sprawdzić wszystkie bezpieczniki, w tym te w drugiej skrzynce pod maską, oraz skorzystać z rozpiski na osłonie bezpieczników. Użytkownik potwierdził, że dzięki wskazówkom udało mu się znaleźć uszkodzony bezpiecznik.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA