witam mam duży problem,zmienialem aku w a4-1996 1,9tdi mojej laski 2 dni temu auto już nieodpaliło, miga kontrolka immmo, styki przy ECU przeczyściłęm w immo-styki piny równiez,wtyczkie cewki dałem inną dobrą stara była uszkodzona,błąd immo wykasowal sie lecz został 01176 i błąd połecznia z ECU niepamiętam kodu błędu,mam laptopa vaga-com 311-2 pełna wersja również 4.9, nieumiem zrobić adaptacji,usunolem wcześniej 2 klucze(rozkodowane) ktore byly zapisane na kanale 01,niemoge dopisać ich od nowa,nr puszki immo to 4A0-952-234 a w vagu jest immo AUZ9Z0R9122481 D75 mam niby pin na kartce od tescia 0930 dopisuje jedno 0 czyli 00939 lecz jak go podam w login to nieakceptuje go,wchodze w adaptacje wpisuje kanal 00 save zapisuje sie lecz niepomaga, pod kanałem 01 tam wykasowałem klucze była wartość 2 zmieniłem na 0 save..a teraz niemoge wprowadzic nowej wartości bo error wyskakuje,na innych forach wyczytałem zeby klucze wykasowac bo sie rozkodowały przejzalem duzo podobnych tematow lecz to mi niepomaga.. prosił bym o jakąś pomoc..instrukcje..cokolwiek zeby sie pozbyc marudzenia itp(może dobry pin) mieszkam okolice opola jak ktoś jest blisko moze wpasc to zrobic co do ceny sie dogadamy..