logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Identyfikacja sterownika do pieca Berretta CO i CW - instrukcja obsługi?

MAD-POL 03 Lut 2010 00:07 1182 2
REKLAMA
  • #1 7635099
    MAD-POL
    Poziom 10  
    Witam.
    Mam niesamowity problem ze zrozumieniem działania i ustawienia sterownika do pieca co. i cw. Proszę jeżeli ktoś taki niesamowity sterownik posiada o info lub instr. obsługi. Pomóżcie. Poniżej zdjęcie sterownika a współpracuję z piecem Berretta nie wiem dokładnie z jakim ale to chyba nie ma znaczenia. W przeciwnym razie jutro napisze typ pieca. Pzdr.

Pomocy co to za sterownik piecem co. i wodą.

https://obrazki.elektroda.pl/4_1265151004.jpg

Identyfikacja sterownika do pieca Berretta CO i CW - instrukcja obsługi?
  • REKLAMA
  • #2 7635160
    DARIUS67
    Poziom 25  
    Ocena: 333
    Kiedyś nazywały się euroster. Ten regulator służy tylko do regulacji CO. Wodą to coś nie steruje.
    Jeżeli masz szybki problem to naduś na temp. potem na słoneczko i przyciskaj raz za razem aż uzyskasz zadaną temp. ,to samo powtórz z księżycem. Tak na szybko ustawisz równą temp na cały dzień, bez jakiś przypadkowych śmieci programowych.
  • #3 7635753
    MAD-POL
    Poziom 10  
    Witam, masz racje wodą to to nie steruję. Ale dzisiaj był koleś od SG i też właśnie tak mówił o tym słoneczku i księżycu. A ja sobie nastawiłem temp (już teraz wiem że tylko dzienną) w mieszkaniu na 25 st a nie wiedziałem że trzeba też nocną ustawić i to co wczoraj zagrzał w dzień to ładnie w nocy się wyziębiło;];]...
REKLAMA