Witam, mam problem z wyświetlaniem obrazu na monitorze. Do komputera AMD Duron(tm) 1,20 GHz, 512 MB RAM, który prawie 2 lata "leżał w kącie", dokupiłem dysk twardy, sformatowałem go (NTFS) i chcąc instalować system (windows XP SP2) zauważyłem zakłócenia obrazu na monitorze - screen po instalacji systemu -
Podłaczyłem inny monitor i jest dalej to samo (dodam że są jeszcze wąskie pionowe paski (prążki), których screen nie zrobił). Szukam aż do tej pory od południa rozwiązania próbując ściągnąć sterowniki itd. ale nic nie pomaga. Mam płytę instalacyjną do karty graficznej (GeForce2 MX/MX 400), ale instalacja nie przynosi rezultatu. Zapis czynności przedstawiam w screenach:
Z góry dzięki za wszelkie podpowiedzi.
Pozdrawiam
Podłaczyłem inny monitor i jest dalej to samo (dodam że są jeszcze wąskie pionowe paski (prążki), których screen nie zrobił). Szukam aż do tej pory od południa rozwiązania próbując ściągnąć sterowniki itd. ale nic nie pomaga. Mam płytę instalacyjną do karty graficznej (GeForce2 MX/MX 400), ale instalacja nie przynosi rezultatu. Zapis czynności przedstawiam w screenach:
Z góry dzięki za wszelkie podpowiedzi.
Pozdrawiam