logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zrobić backup Samsunga L760/U700 przez UST Pro? Brak opcji read phone

picerlol 03 Lut 2010 10:13 1169 8
REKLAMA
  • #1 7635730
    picerlol
    Poziom 12  
    Po raz kolejny otwieram posta( i od razu na wstępie powiem dwa słowa do administratora proszę mi pokazać palcem punkt regulaminu który złamałem że poprzednie posty poleciały do kosza bo nie wiem), a wracając do tematu mam pytanie jak można zrobić backup telefonu na dysk przez ust pro w przypadku samsunga l760 lub tez u700 bo to ta sama baza programu w innych modelach jest "read phone" a w tych akurat nie ma, proszę o pomoc i odpowiedź dziękuję.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 7635804
    fischer8
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 115
    Proszę bardzo, regulamin pkt.7.2

Zdania rozpoczynamy od dużej litery.

mod.fischer8
  • #3 7635930
    picerlol
    Poziom 12  
    dziękuję
  • REKLAMA
  • #4 7646080
    picerlol
    Poziom 12  
    No i niestety nie udało mi się zrobić read tego phona ogólnie dzięki za pomoc ;p a tak jeszcze a propo do admina lub adminów wiem że pewnie poleci do kosza ale nie uważacie że regulamin jest zbyt surowy. To jest w końcu forum dla ludzi o umysłach ścisłych a nie dla polonistów i lingwistów :) dziękuję.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #5 7650743
    siudziu
    Poziom 27  
    Ocena: 113
    Popieram ! nie kazdy musi uzywac klawiatury z polkimi znakami i polskich ustawien reginalnych
  • #6 7650758
    fischer8
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 115
    Niestety to jest forum polskojęzyczne, wszystkich obowiązują takie same zasady, regulamin pkt.15.
    Proszę stosować się do regulaminu.
  • REKLAMA
  • #7 7651449
    picerlol
    Poziom 12  
    To może ktoś w końcu odpowie mi na pytanie zadane w samym temacie posta jeśli ktokolwiek zna odpowiedź na tą zagadkę :).
  • #8 7651647
    Zzdzichol
    Poziom 13  
    Ocena: 1
    No to jak nie jesteś lingwistą to może nie możesz się tam doszukać, że nic z tej słuchawki nie zczytasz.Bo i po co?
  • #9 7651678
    picerlol
    Poziom 12  
    Zczytać chcę go po to aby wgrać na inny telefon bo wszystkie programy z supportu zawiodły

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik pyta, jak wykonać backup telefonu Samsung L760/U700 za pomocą UST Pro, ponieważ brakuje opcji "read phone". W odpowiedziach poruszane są kwestie regulaminu forum oraz trudności w zczytaniu danych z tych modeli. Użytkownik wyraża frustrację z powodu braku pomocy w rozwiązaniu problemu, a także krytykuje surowość regulaminu, który wymaga poprawności językowej. Inni uczestnicy dyskusji podzielają jego zdanie, wskazując na różnorodność używanych klawiatur i ustawień regionalnych.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA