Witajcie. Mam problem polegający na tym, że nie mogę odblokować konsoli.
Po włączeniu interfejsu pojawiają się co jakiś czas napisy
i Hyperterminal nie blokuje się (jak opisujecie), ale nie mogę wywołać znaku zachęty - tylko pojawiają się strzałeczki malutkie (zrobię zdjęcie to podeślę)
Jeżeli odkręcę śrubki i odizoluje przy starcie HSA (głowice) od PCB to po kilkunastu sek dysk staje. Przykręcam śrubki naciskam CTRL+Z i pojawia się malutka strzałeczka w prawo zamiast F3 T>
Link w tym linku jest napisane jeszcze metoda na zwarcie RC - ale nie wiem gdzie go znaleźć. Niestety płytka wygląda inaczej.
Proszę o jakieś rady jak to naprawić. Czy macie coś takiego że po naciśnięciu ^Z macie strzałkę zamist znaku zachęty?
Myślałem że to jest wada programu, ale podpiąłem drugi dysk (dobry) no i CTRL+Z działa poprawnie.
Po włączeniu interfejsu pojawiają się co jakiś czas napisy
LED:000000CC FAddr:0024A051Jeżeli odkręcę śrubki i odizoluje przy starcie HSA (głowice) od PCB to po kilkunastu sek dysk staje. Przykręcam śrubki naciskam CTRL+Z i pojawia się malutka strzałeczka w prawo zamiast F3 T>
Link w tym linku jest napisane jeszcze metoda na zwarcie RC - ale nie wiem gdzie go znaleźć. Niestety płytka wygląda inaczej.
Proszę o jakieś rady jak to naprawić. Czy macie coś takiego że po naciśnięciu ^Z macie strzałkę zamist znaku zachęty?
Myślałem że to jest wada programu, ale podpiąłem drugi dysk (dobry) no i CTRL+Z działa poprawnie.