Rzeczywiscie wykonanie czegos takiego jest bardzo trudne o ile nie niemozliwe Z tego co mi wiadomo byla taka opcja w programie Cool Edit do obrobki dzwieku. Bawilem sie kiedys w takie cos ale efekty byly marne Tu jest cos co moze Cie zainteresuje:
Musialbys chyba posiadac nagranie w ktorym glos ludzki nagrany bylby na odzielnym kanale i poszukac narzedzie do obrobki takiego pliku. W ogole nie wiem czy takie cos istnieje ale inaczej sie chyba nie da
krzysiek Szkoda klawiatury niszczyć na posty Tygrysa
- Ja tylko czekam na taki post kiedy napisze kolega Tygrys:
Ludzie pomocy !!! Włączam TV a on działa, co to może być??? Albo: Wkładam kasete do VCR-a, i zaczyna odtwarzać - wizja jest i głos też - co to może być za przyczyna??? Pozdrawiam
Re, Robi, posluze sie cytatem .... nie ma glupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi.. i jeszcze jeden .. madry jest ten kto pyta, nie zawsze ten co odpowiada ...
Pozdrowka
Słuchajcie ludzie jak macie sie ze mnie nabijać to niepiszczie w cale!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja potrzebuje takiego programy (straty napewno będą tylko zeby były niezbyt duże!!
✨ Dyskusja dotyczy poszukiwania programu do usuwania wokalu z plików MP3 w celu uzyskania podkładu muzycznego do karaoke bez znacznej utraty jakości dźwięku. Uczestnicy wskazują, że całkowite wycięcie wokalu bez pogorszenia jakości jest bardzo trudne, a często wręcz niemożliwe. Wspomniano, że program Cool Edit oferował taką funkcję, jednak efekty były niezadowalające. Zwrócono uwagę, że najlepsze rezultaty można osiągnąć, gdy wokal jest nagrany na osobnym kanale, co umożliwia jego selektywną eliminację. Podano link do narzędzia eliminującego solistę oraz wspomniano o pluginie do Winampa, który może pomóc w usuwaniu wokalu. W dyskusji pojawiły się także uwagi o ograniczeniach technicznych i jakościowych takich rozwiązań. Wygenerowane przez model językowy.