logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Adobe Flash Player nie instaluje się "raz na zawsze&quo

hardstyleboy 12 Lut 2010 18:31 5476 6
REKLAMA
  • #1 7684102
    hardstyleboy
    Poziom 16  
    Ocena: 22
    Witam!

Mam mały problem a mianowicie zainstalowałem system i jak wchodze na strony jakieś to wyskakuje mi u gory okienko 'Ta witryna sieci WEB chce uruchomic nastepujacy dodatek"Adobe Flash Player z Adobe Incorporated" Jesli ufasz tej witrynie oraz dodatkowi i chcesz zezwolic na jego uruchomienie. kliknij tutaj..." noi klikam i uruchamiam dodatek ale tak za kazdym razem i troche mnie to denerwuje instalowalem juz duzo Adobów ale nadal to mam :/Jak to zniweczyc?
  • REKLAMA
  • #2 7686853
    Matuzalem

Poziom 43  
    Ocena: 1098
    Byłoby może wskazane byś podał w jakim systemie to sie dzieje (na jakiej przeglądarce) i na koncie z jakimi prawami.

PS.
    Wskazane - tym razem na pewno - jest również zwalczenie pokusy używania słów, których znaczenia nie jest się pewnym -
    Cytat:
    Jak to zniweczyc?
    Konto firmowe:
    Doradztwo podatkowe
    Wilczyńskiego 25/13, Olsztyn, 10-686
  • REKLAMA
  • #3 7687459
    hardstyleboy
    Poziom 16  
    WIN SP3 z aktualizacja lipiec 2009 na przegladarcze Internet Explorer 8 i bez wzgledu na jaka strone wchodze wyskakuje mi ta informacja :/
  • REKLAMA
  • #4 7688216
    patik29
    Poziom 10  
    Ocena: 13
    Witam ja mam podobny problem Przeglądarka firefox 3.6, niby się instaluje, ale za każdym razem mam informacje: "Aby wyświetlić pełną zawartość tej strony, potrzebne są dodatkowe wtyczki". Naciskam przycisk zainstaluj brakujące wtyczki... zaznaczona wtyczka Adobe Flash Player 10.0.45 i tak w kółko czy jest jakiś sposób by to wyeliminować?
  • REKLAMA
  • #5 7689976
    Piotrek50501
    Poziom 14  
    Ocena: 29
    Pobierz Adobe Flash Player ze strony producenta, zamknij przeglądarki i zainstaluj. powinno być dobrze. Pozdrawiam .
  • #6 7691920
    hardstyleboy
    Poziom 16  
    Instalowalem nawet kilka razy :D I nic.Caly czas mi to wyskakuje ;/
  • #7 9256064
    PATRYCJA2901
    Poziom 10  
    witam.ja mam to samo na kazdej stronie gdzie potrzeba program...masakra...juz mnie to meczy

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownicy zgłaszają problem z ciągłym pojawianiem się komunikatu o konieczności uruchomienia dodatku Adobe Flash Player na różnych przeglądarkach, takich jak Internet Explorer 8 i Firefox 3.6, mimo wielokrotnych prób instalacji. Wskazówki obejmują pobranie najnowszej wersji Adobe Flash Player bezpośrednio ze strony producenta oraz zamknięcie przeglądarek przed instalacją. Problemy występują na systemie Windows XP SP3 z aktualizacjami z lipca 2009 roku.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA