logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

DT.gas system płynne przełanczanie benzyna gaz ustawienia

polskak203 13 Lut 2010 14:49 3290 6
REKLAMA
  • #1 7687898
    polskak203
    Poziom 12  
    Ocena: 8
    Witam !

Mam pytanie co wpisać w okienka zaznaczone na żółto żeby płynnie przełączał się z benzyny na gaz i odwrotnie.

DT.gas system płynne przełanczanie benzyna gaz ustawienia
  • REKLAMA
  • #2 7776549
    sliders84
    Poziom 11  
    Ocena: 7
    Witam. Może kolega dać jakiś namiar na ten program?

Mam dużo materiałów, ale w żadnym z programów nie mam opcji "maksymalny czas wtrysku benzyny".

cut off zostaw tak jak jest, a czas nakładania wpisz tu i tu tyle ile masz cylindrów.Chociaż nie zawsze może być to poprawne.
  • REKLAMA
  • #3 7780278
    polskak203
    Poziom 12  
    już nie pamiętam jaka to wersja ale znalazłem ten program na forum elektroda wraz z innymi wersjami
  • #4 7780539
    andrzej1433
    Poziom 14  
    Ocena: 4
    Opcja: maksymalny czas wtrysku benzyny występuje w programie GAS TECH 600S v.2.20. Jestem w jego posiadaniu.
  • REKLAMA
  • #5 8080435
    Pioter80
    Poziom 2  
    sliders84 napisał:
    Witam. Może kolega dać jakiś namiar na ten program?

Mam dużo materiałów, ale w żadnym z programów nie mam opcji "maksymalny czas wtrysku benzyny".

cut off zostaw tak jak jest, a czas nakładania wpisz tu i tu tyle ile masz cylindrów.Chociaż nie zawsze może być to poprawne.

To jest Soft DETEC Tech600S
    https://www.elektroda.pl/rtvforum/download.php?id=301056
  • REKLAMA
  • #6 8608649
    polskak203
    Poziom 12  
    ponawiam pytanie, co wpisać w te pola , bo podczas przechodzenia z pb na lpg czuć spore szarpnięcie.
  • #7 8754383
    gego
    Poziom 15  
    Ocena: 34
    Przełącz na gaz kiedy prędkość obrotowa maleje
    Czas nakładania się paliw - stopniowo zwiększaj wpisywane wartości aż do uzyskania braku odczuwalnego szarpnięcia. Zacznij od "2"

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik pyta o ustawienia w systemie gazowym DT.gas, aby uzyskać płynne przełączanie między benzyną a gazem. W odpowiedziach zasugerowano, aby wprowadzić wartości w polach dotyczących maksymalnego czasu wtrysku benzyny oraz czasu nakładania się paliw. Użytkownicy zalecają stopniowe zwiększanie wartości, zaczynając od "2", aby zminimalizować szarpnięcia podczas przełączania. Wspomniano również o programie GAS TECH 600S v.2.20, który zawiera odpowiednie opcje konfiguracyjne.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA