logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nie mogę zalogować się na allegro, brak kodu z obrazka.

endriu.kom 14 Lut 2010 17:01 9224 9
REKLAMA
  • #1 7693666
    endriu.kom
    Poziom 24  
    Ocena: 134
    Nie mogę zalogować się na allegro, potrzeba przepisać kod z obrazka a na obrazku nie ma żadnych liter i cyfr. Co z tym zrobić?.
    Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
  • REKLAMA
  • #2 7693783
    mat_rosner
    Poziom 15  
    Ocena: 8
    a jaka masz przegladarke?? Chrome mimo swoich zalet ma właśnie takie wady...
  • REKLAMA
  • #3 7693796
    bait
    Poziom 11  
    Ocena: 11
    może jakiś program antywirusowy / firewall blokuje Ci ?
  • REKLAMA
  • #4 7693826
    endriu.kom
    Poziom 24  
    Miałem Mozilla Firefox i chodziło wszystko OK (do wczoraj). Dziś nie mogłem sobie z tym poradzić więc przeinstalowałem system, nic więcej nie wgrywałem dodatkowego mimo to nic się nie poprawiło. Antywirus to Avira.
  • REKLAMA
  • #5 7693925
    DVDM14
    Poziom 35  
    Ocena: 553
    A masz Adblocka? Jeśli tak to kliknij na ikonkę Adblocka i wyłącz blokowanie na Allegro.pl
  • #6 7694014
    gosztekseba
    Poziom 31  
    Ocena: 175
    Nie masz Adobe Flash Playera... Sprawdzone
  • #7 7694386
    endriu.kom
    Poziom 24  
    Zainstalowałem Adobe Flash Playera i nic się nie zmieniło...
    PS. właśnie podłączyłem innego laptopa pod neta na którym nic nie było zmieniane i zawsze wszystko chodziło i jest ta sama sytuacja...
  • #8 7694652
    gosztekseba
    Poziom 31  
    Ocena: 175
    Ta sama przeglądarka na obu?
  • #9 7695554
    endriu.kom
    Poziom 24  
    Tak, przeglądarka ta sama. Nie pomagało żadne zmienianie wyskakujących okienek itp.
    Problem się rozwiązał ale co było przyczyną to nie wiem. W końcu za milionowym podejściem do logowania kod w obrazku się pokazał, po jego wpisaniu doszło do zalogowania i od tej pory podczas kolejnych logowań obrazek z kodem nie wychodzi.

PS. raczej nie było to zależne od przeglądarki bo jak pierwszy raz się udało logowanie (po wpisaniu kodu z obrazka) na jednym laptopie to od razu sprawdziłem na drugim laptopie i na nim już nie trzeba było żadnych kodów obrazkowych.
  • #10 7695726
    Duduś74
    Moderator - Na Wesoło HydePark
    Ocena: 225
    Problem się rozwiązał, więc kosz.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik miał problem z logowaniem na Allegro, ponieważ nie mógł odczytać kodu z obrazka. Po kilku próbach i zmianach przeglądarek (pierwotnie używał Mozilla Firefox, a później Chrome) oraz instalacji Adobe Flash Playera, problem nie ustępował. Ostatecznie, po wielu próbach, kod w obrazku się pojawił, co umożliwiło zalogowanie się. Po tym incydencie, przy kolejnych logowaniach, kod z obrazka już się nie pojawiał, co sugeruje, że problem mógł być tymczasowy i niekoniecznie związany z przeglądarką.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA