logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak można spolszczyć Foxit Reader 3.2? (polski interfejs)

Tombou 13 Mar 2010 18:39 13220 8
REKLAMA
  • #1 7824505
    Tombou
    Poziom 14  
    Ocena: 6
    Witam. Zainstalowałem nowego Foxit Readera 3.2 i niestety nie posiada interfejsu w j. polskim. Na stronie firmowej nie aktywuje się plik z polską nakładką.
    Czy jest inna możliwość?
    Poprawiłem temat oraz treść posta. (gsm_virus)
  • REKLAMA
  • #2 7824647
    gsm_virus
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 191
    Pokaż co masz na liście, gdy wybierzesz w menu >Tools >Preferences i dalej sprawdź w Languages .
  • REKLAMA
  • #3 7824673
    artaa
    Poziom 43  
    Ocena: 1688
    Rzeczywiście nie pobiera lang_pl_pl z serwera.
    Ale po co Ci polski w przeglądarce PDF?
  • #4 7824713
    neophyte
    Poziom 31  
    Ocena: 50
    Problem może leżeć w tym, że tłumaczenie do 3.2 nie jest ukończone i dlatego program go nie pobiera z serwera.
    Cytat:
    You can download the language package you want at
    http://languages.foxitsoftware.com/. Please note that the language packages which are less than 80% finished may be unavailable to download.

Możesz spróbować dograć tę paczkę z Foxit Reader 3.1
    http://languages.foxitsoftware.com/xml/8/lang_pl_pl.xml

Dodano po 13 [minuty]:

Właśnie spróbowałem zmienić język w FR i dotałem taki właśnie komunikat:

Cytat:
    The language you chose has not been translated yet.
    Foxit Software now invites you to become our volunteer UI translator to localize our popular Foxit Reader into your language.
    For more detailed instruction, please visit: http://languages.foxitsoftware.com/help.php
  • REKLAMA
  • #5 7824919
    Tombou
    Poziom 14  
    no tak,przy próbie sciągnięcia starszej wersji do 3.1 otwiera sie tylko mega tabela z oryginałem z jednej i tłumaczeniem z prawej i komunikatem o góry 'Podany plik XML nie zawiera żadnych informacji o stylach z nim związanych. Poniżej wyświetlone jest drzewo dokumentu.'
    A i tak w żaden sposób nie da się tego sciągnąć.Czyli nic nie da się zrobić?
  • #6 7824932
    artaa
    Poziom 43  
    Tombou napisał:
    ...
    A i tak w żaden sposób nie da się tego sciągnąć.Czyli nic nie da się zrobić?

No popatrz, a u mnie działa zapisz jako. ;-)
  • REKLAMA
  • #7 7825064
    Tombou
    Poziom 14  
    zapisz jako co..... przepraszam nie jestem informatykiem,i co mi to daje zapisz jako...mam sobie to pulpicie zapisać
    ale i tak dzieki za uwagę
  • #8 7825081
    artaa
    Poziom 43  
    PPM w przeglądarce na linku do pl, i zapisz jako. Potem wkopiuj do katalogu Foxita i wybierz w menu.
  • #9 9394460
    gerwaz88
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    właśnie szukałem po sieci tego wątku :)) DZIĘKI WIELKIE

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zainstalował Foxit Reader 3.2, ale nie ma polskiego interfejsu. Na stronie producenta nie można pobrać pliku z polską nakładką. W odpowiedziach zasugerowano sprawdzenie ustawień językowych w preferencjach programu oraz możliwość użycia starszej wersji tłumaczenia z Foxit Reader 3.1. Użytkownicy podzielili się różnymi metodami, w tym pobraniem pliku XML i umieszczeniem go w odpowiednim katalogu programu. Niektórzy napotkali trudności w pobraniu pliku, co prowadziło do frustracji.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA