logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Produkcja i testowanie diod prostowniczych w alternatorach samochodowych

wolltDE 21 Mar 2010 23:07 1691 5
REKLAMA
  • #1 7863797
    wolltDE
    Poziom 13  
    Ocena: 32
    Witam wszystkich.
    Potrzebuję pomocy w zgłębieniu wiedzy na temat diod stosowanych w alternatorowych mostkach prostowniczych. Interesuję mnie produkcja ich, jakimi metodami pomiarowymi są one testowane po produkcji, charakterystyki, karty katalogowe, ogólnie wszystko o nich?
    Wdzięczny byłbym jak ktoś by naprowadził mnie na lekturę w tym kierunku, może któryś numer jakiegoś czasopisma, za wszystko będę wdzięczny.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 7867285
    wolltDE
    Poziom 13  
    Dzięki wielkie Motronic, się przyda pokazane przez Ciebie z katalogowana dioda.
    Nie wierzę, że nie ma na tym forum fachowców którzy nie wiedzą jak się takie diody testuje po produkcji.
    Wdzięczny będę za pomoc.
    Szukałem w google i nic nie znalazłem. Z językiem obcym u mnie jest słabo i dlatego szukam pomocy na tym forum.
  • REKLAMA
  • #4 7868790
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #5 7869060
    emeryt2
    Poziom 42  
    Ocena: 2296
    Testuje się losowo , duży reżim technologiczny na to pozwala.
  • #6 7871024
    wolltDE
    Poziom 13  
    Panowie napiszcie gdzie są takie diody dobrze opisane, np. z charakterystykami, itp.
    Może ktoś poleci lekturę dobrą.

No widzę że nikt więcej mi nie pomoże. Ciekaw jestem czy to wynika z braku chęci czy z braku wiedzy na ten temat? (może w złym miejscu umieściłem temat).
REKLAMA