logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Brak opcji wydruku karty pokładowej Wizz Air 7 dni przed odlotem

@Kamil 10 Kwi 2010 15:26 11046 12
REKLAMA
  • #1 7943648
    @Kamil
    Poziom 23  
    Ocena: 96
    Witam, mam problem z odprawą przez internet, dane były wprowadzone wcześniej, jednak wyświetlało się że karta pokładowa dostępna 7 dni przed odlotem, dziś jest już 7 dni, wchodzę na stronę szukam rezerwacji i już nic nie pisze, tylko imię nazwisko i żadnej opcji wydruku karty pokładowej, jakieś propozycje ?
  • REKLAMA
  • #2 7943715
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #3 7943773
    c4r0
    Poziom 36  
    Ocena: 565
    Poczekaj do poniedziałku, jak w poniedziałek nie będzie to dopiero wtedy dzwoń.
  • REKLAMA
  • #4 7943963
    @Kamil
    Poziom 23  
    Właśnie miałem dzwonić ale jak zobaczyłem cenę połączenie to się trochę przestraszyłem :P Ok tak też zrobie
    A jeśli nie zdążę wydrukować karty pokładowej to wtedy czeka mnie dodatkowy koszt, ale i tak polecę prawda ?
  • #5 7944121
    c4r0
    Poziom 36  
    Ocena: 565
    Hmm, mi się wydaje że robiąc odprawę przez internet i drukując kartę oszczędzasz sobie stanie w jeszcze jednej kolejce na lotnisku, ale nic poza tym. Możesz przejść odprawę równie dobrze na lotnisku przed samym lotem i nie musisz nic za to płacić (a przynajmniej powinno tak być).
  • REKLAMA
  • #6 7944166
    @Kamil
    Poziom 23  
    Właśnie wizz air wprowadził tak że bez odprawy przez internet się płaci 46zł;/
  • #7 7948270
    włuczykij
    Poziom 27  
    Ocena: 55
    Klikasz "odprawa online", wbijasz numer rezerwacji, termin odlotu i maila. Wyskoczy Twoja rezerwacja i klikasz tylko "drukuj kartę pokładową".
  • #8 7950078
    @Kamil
    Poziom 23  
    Tak zgadza się, jednak ta opcja ostatnio była po prostu nie dostępna. Jednak już wszystko działa, karta pokładowa wydrukowana także dziękuje za pomoc.
  • #9 7959238
    arnoldziq
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 300
    Kolejny wymysł Wizz Air.
    Nie zapomnij, na stronie Wizz Air, podać , w zakładce Szczegółowe Dane Pasażerów, informacji na swój temat (data urodzenia, numer paszportu itd).
    Bez tego, mogą, nie dopuścić Cię do odprawy.
    Powinieneś dostać e-mail od Wizz Air na ten temat.
  • #10 7959665
    włuczykij
    Poziom 27  
    To właśnie nazywa się odprawa online.
  • #11 7959716
    arnoldziq
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 300
    Właśnie, że nie.
    Za odprawę online musisz dodatkowo zapłacić - wg. mnie kompletny nonsens.
    A dane wg. "ostatnich wymysłów" musisz podać nawet jak masz odprawę na lotnisku.
  • #12 7959962
    włuczykij
    Poziom 27  
    Ja 2 tyg temu kupowałem bilet i nie przypominam sobie, żebym coś dodatkowo płacił, chyba że było to wliczone w bilet. Wszedłem w odprawę online, odprawiłem się, wydrukowałem kartę pokładową i to wszystko.
  • #13 8162176
    199luki
    Poziom 9  
    Ocena: 3
    A co daje ta odprawa przez internet ? ;P
    gdzie nie muszę stać w kolejce czy czekać ? bo jak leciałem rok temu to nie było odprawy przez net ale teraz zrobiłem przez net ;]

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłosił problem z odprawą online na stronie Wizz Air, gdzie karta pokładowa miała być dostępna 7 dni przed odlotem, ale nie pojawiła się w systemie. Użytkownicy sugerowali, aby skontaktować się z infolinią lub poczekać do poniedziałku. W międzyczasie, użytkownik zauważył, że brak odprawy online wiąże się z dodatkowymi kosztami. Ostatecznie, problem został rozwiązany, a karta pokładowa została wydrukowana. W dyskusji poruszono również kwestie dotyczące podawania danych pasażera oraz opłat związanych z odprawą online.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA