logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

ZSEEIM Bielsko Biała Opinie.

piotrekn95 10 Maj 2010 20:26 6548 7
REKLAMA
  • #1 8060015
    piotrekn95
    Poziom 24  
    Ocena: 57
    Witam. Czy ktoś chodził/chodzi lub ma jakieś opinie nt. Zespółu Szkół Elektronicznych Elektrycznych i Mechanicznych w Bielsku-Białej?

Zastanawiam się która szkoła byłaby lepsza czy ta czy zespół szkół technicznych w Czechowicach.

Narazie nie biorę dojazdu pod uwagę.
  • REKLAMA
  • #2 8060814
    wolek14
    Poziom 31  
    Ocena: 81
    Zapraszam do nas, ZSME Żywiec, czołówka polskich szkół technicznych o profilu elektrycznym. Nie będę się rozpisywał o osiągnięciach, mamy ich duzo, ale jeśli chcesz się czegoś nauczyć to........ nie idź tu. Nic praktycznego się nie nauczysz, ale możesz być np zwolniony z rekrutacji na wyższe uczelnie.
  • REKLAMA
  • #3 8061562
    piotrekn95
    Poziom 24  
    No a jeśli miałbym naprzykład z tych dwóch wybrać tej z Bielska i tej z Czechowic, to chyba lepsza będzie ta z Bielska?

Byłem w tych Czechowicach i jakoś mi się nie spodobało, mało pożądnego sprzętu i jakaś taka atmosfera dziwna.

Głównie podoba mi się ta szkoła w Bielsku, a to że ta nie ma aż takiego poziomu to mi nie przeszkadza. Szkołę średnią chcę po prostu zdać tak aby dostać się na studia na AGH. Od początku wiedziałem że nie pójdę do LO tylko do technikum, jakoś liceum mi nie podeszło.

Dodano po 1 [minuty]:

wolek14 napisał:
    Nic praktycznego się nie nauczysz, ale możesz być np zwolniony z rekrutacji na wyższe uczelnie.

W sensie nie muszę iść na studia? Ja bym nie mógł żyć bez wyższego wykształcenia.
  • #4 8062205
    Shadowek
    Poziom 31  
    Ocena: 24
    Czytaj wyraźnie... Z rekrutacji.
  • REKLAMA
  • #5 8088649
    mmichal93
    Poziom 1  
    Polecam szkołę ZSEEiM. Jest tam dość wysoki poziom nauczania i ogólnie jest to jedno z najlepszych technikum w BB. Sam jestem uczniem w tej szkole.
  • REKLAMA
  • #6 10868828
    matka5432
    Poziom 10  
    Ocena: 2
    Witam
    Chcialbym sie dowiedziec ile minimalnie punktow musialbym zdobyc, aby dostac sie do Technikum Elektronicznego w BB?
    Slyszalem tez, ze mozna uzyskac swiadectwo z zakresu zainteresowan np elektronicznych. Czy ktos z Was wie jak go osiagnac?
    Bylbym bardzo wdziedzny za szybka odpowiedz :)
  • #7 10869417
    piotrekn95
    Poziom 24  
    Teraz jest taki niż że każdego biorą...
  • #8 10955917
    SlonB
    Poziom 10  
    skończyłem to technikum rok temu i rewelacji nie było technik zdany na 97% ale szczerze... nic nie umiem :) ... ale atmosfera spoko nauczyciele w WIEKSZOSCI fajni :) jest kilka kos ale to pikuś przy tym co jest na studiach :)

Podsumowanie tematu

✨ W dyskusji na temat Zespołu Szkół Elektronicznych Elektrycznych i Mechanicznych w Bielsku-Białej (ZSEEiM) pojawiły się różne opinie. Użytkownicy podkreślają, że szkoła ma wysoki poziom nauczania i jest jednym z najlepszych techników w regionie. Niektórzy uczniowie zauważają, że mimo dobrego poziomu, praktyczne umiejętności mogą być ograniczone. W porównaniu do Zespołu Szkół Technicznych w Czechowicach, Bielsko-Biała wydaje się bardziej atrakcyjne, chociaż niektórzy wyrażają obawy co do atmosfery i sprzętu w Czechowicach. Uczniowie poszukują również informacji na temat wymagań rekrutacyjnych oraz możliwości uzyskania świadectwa z zakresu zainteresowań elektronicznych.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA