logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Warszawa – gdzie naprawić słuchawki Sennheiser z uszkodzonym kablem i brzęczeniem?

Ultrastefan6000 13 Maj 2010 11:25 2927 1
REKLAMA
  • #1 8070083
    Ultrastefan6000
    Poziom 2  
    Witam,

Na wstępie liczę na wyrozumiałość czy sprawa którą poruszam jest na właściwym forum - przejerzałem ich liste i topic pasuje mi do kilku ( albo jestem głupi :D )
    Sprawa wygląda tak:
    Jakiś rok temu dostałem słuchawki z mikrofonem firmy Sennheiser (modelu nie pamiętam kosztował między 350 - 500 złotych). Słuchawki były w sumie rzadko eksploatowane, szybko cisnąłem je gdzieś w kąt. Pare dni temu chciałem z nich skorzystać (pogadać na SKYPie), niestety kabel jest przetarty/uszkodzony - dźwięk ma fatalną jakość... jakieś brzęczenie itp. Zna ktoś jakieś firmy/ osoby fizyczne naprawiające słuchawki w Warszawie ? Przeszukałem google i chociaż znalazłem parę namiarów to nie mogę się z nikim skontaktować. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.

Pozdrawiam!
  • REKLAMA
  • #2 8071350
    Artur k.
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1701
    Trzeba po prostu wymienić lub naprawić uszkodzony przewód. Dowolny serwis RTV jest w stanie wykonać takie coś, oczywiście pod warunkiem że będą chcieli bawić się w taką drobnicę.

Serwisów RTV nie brakuje, zatem do dzieła.
REKLAMA