logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Model alarmu Python z szarymi pilotami 4-przyciskowymi - identyfikacja

brzydak 25 Sie 2004 16:49 2031 10
REKLAMA
  • #1 813500
    brzydak
    Poziom 12  
    Ocena: 12
    Jaki to model alarmu w/w posiada szare piloty 4 przyciskowe ???
  • REKLAMA
  • #2 814182
    psiemek
    Poziom 21  
    Ocena: 42
    A mogłbyś zarzucić na forum zdjecie tegoż pilota ? Zajmuje się pythonami w robocie, wiec może bede wiedział.
  • REKLAMA
  • #3 814585
    brzydak
    Poziom 12  
    Oto pilot tego alarmu
    Załączniki:
    • ja 025.jpg (271 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #4 816229
    psiemek
    Poziom 21  
    Według mnie to pilot od SP2000, ale mogę się mylić.
  • #5 816625
    LucasKrakow
    Poziom 17  
    to jest uniwersalna obudowa pilota produkowana unas w polsce
    moze to byc kilka alarmow
    jednym znich to Python K1 oraz K2 swego czasu produkowany przez firme Coral-B z Warszawy
  • #6 817564
    brzydak
    Poziom 12  
    Dokładnie na alarmie jest naklejka corrala z w-wy , chodzi mi o jakas instrukcje programowania tego nic na forum nie moge znalesc
    moze ktos mi pomoze ??
  • #7 817786
    psiemek
    Poziom 21  
    Spróbuj przytrzymać ukryty przycisk valet i w tym czasie 6 razy stacyjką wł/wył. Jak kwęknie syrenka to puść valet , przyciśnij którykolwiek przycisk na pilocie, syrena kwęknie. Potem wł/wył zapłon. Działa z większością starych pythonów.
  • REKLAMA
  • #8 817809
    brzydak
    Poziom 12  
    Dzieki sprawdze to , napisz mi co to daje ?
  • #9 818484
    LucasKrakow
    Poziom 17  
    psiemek napisał:
    Spróbuj przytrzymać ukryty przycisk valet i w tym czasie 6 razy stacyjką wł/wył. Jak kwęknie syrenka to puść valet , przyciśnij którykolwiek przycisk na pilocie, syrena kwęknie. Potem wł/wył zapłon. Działa z większością starych pythonów.

to nic nie da
    nauka pilotow (programowanie) K1 i K2 odbywa sie zupelnie inaczej

przeslij alarm oraz piloty to ci zaprogramuje :)
  • #10 818624
    brzydak
    Poziom 12  
    Alarm mam zamontowany w aucie , moze zle mnie ktos zrozumiał chodzi mi o zaprogramowanie funkcji np.antynapadowej itd.
    Napiszczie czy jest to mozliwe , i czy sa jakies funkcie w tym alarmie ??
  • #11 824986
    psiemek
    Poziom 21  
    Raczej nie ma takich funkcji w tym alarmie. To bardzo prosty alarmik (Jezeli jest to k2).

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy identyfikacji modelu alarmu samochodowego wyposażonego w szare, 4-przyciskowe piloty. Pilot przedstawiony na zdjęciu jest uniwersalną obudową produkowaną w Polsce, stosowaną w kilku modelach alarmów, w tym Python K1 i K2, produkowanych przez firmę Coral-B z Warszawy. Próby programowania pilotów metodą przytrzymania ukrytego przycisku valet i wielokrotnego włączania/wyłączania zapłonu działają z większością starszych modeli Python, jednak w przypadku K1 i K2 programowanie pilotów odbywa się inaczej. Alarmy te są proste i prawdopodobnie nie posiadają zaawansowanych funkcji, takich jak antynapad. Użytkownik poszukuje instrukcji programowania i informacji o funkcjach alarmu z naklejką Coral-B.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA