logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak ominąć limity czasowe na MagVideo przy stałym IP?

smerfetka223 03 Lip 2010 14:02 1910 8
REKLAMA
  • #1 8257013
    smerfetka223
    Poziom 10  
    Witam,

Czy wiecie jak mam ominąć limity na magvideo? Oglądam jakiś film i wyskakuje mi w połowie filmu, że przekroczyłam limit i muszę odczekać 72 min. Mam stałe IP.
    Czy istnieje jakiś program, albo strona internetowa abym mogła wkleić link i cieszyć się oglądaniem. Macie jakiś sprawdzone sposoby na to? Korzystam z przeglądarki mozilla firefox. Dzięki za pomoc :-)
  • REKLAMA
  • #2 8257037
    krzyjak
    Poziom 29  
    Ocena: 137
    Jeśli chcesz oglądać film bez limitów czekania, to go kup w sklepie lub idź do kina :D
  • REKLAMA
  • #3 8257113
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 584
    Najprościej i najpewniej jest wykupic konto Premium.
  • #4 8258043
    Seba.K
    Poziom 13  
    Ocena: 3
    Mówisz, że masz stałe IP, czyli Livebox TP to nie jest :D, bo wtedy wystarczy nacisnąć RESET. Kolega w netii też wyłącza i uruchamia połączenie internetowe i mu się resetuje. (sorry jeśli głupie pytanie :|)
  • #5 8258234
    raku123
    Poziom 10  
    wystarczy zresetować router ale jeśli masz stałe IP to nic nie zrobisz
  • REKLAMA
  • #6 8258570
    DeDua
    Poziom 20  
    Ocena: 26
    Można by użyć jakiegoś proxy (resztę se kolega znajdzie).
  • REKLAMA
  • #7 8258606
    Darrieus
    Poziom 38  
    Ocena: 287
    DeDua napisał:
    Można by użyć jakiegoś proxy (resztę se kolega znajdzie).

Na polskich na dzień dobry zobaczy - limit wyczerpany....
    Na zagranicznych transfer jest taki.... że można sobie jpgi oglądać a nie streaming.
  • #8 8258717
    Seba.K
    Poziom 13  
    Ocena: 3
    Oglądaj film przez Link. Musisz się zarejestrować i skopiować link filmu potem wkleić i oglądasz. Koledzy tego używają ja nie muszę :D.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik pyta, jak ominąć limity czasowe na platformie MagVideo przy stałym IP. Odpowiedzi sugerują kilka rozwiązań: zakup konta Premium, resetowanie routera (co nie działa przy stałym IP), użycie proxy, lub oglądanie filmów przez zewnętrzne linki po rejestracji. Wskazano również, że na polskich serwisach często występują limity, a na zagranicznych transfery mogą być niewystarczające do streamingu.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA