logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Radio Laguna - model, dane techniczne, moc i specyfikacja

soprano 02 Wrz 2004 01:33 3613 4
REKLAMA
  • #1 827901
    soprano
    Poziom 11  
    Ocena: 11
    Czy ktoś może coś napisać o tym radiu. Jaki to model, dane techniczne, moc itp.
    Załączniki:
    • Radio Laguna - model, dane techniczne, moc i specyfikacja radio.jpg (161.91 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 828273
    djlj24
    Spec od car audio
    Ocena: 1321
    To jest radio z Safrane. Nie do laguny - nawet lcd nie działa poprawnie jak widzę na fotce.
  • REKLAMA
  • #3 1068974
    soprano
    Poziom 11  
    Wiem, że to radio było często montowane w Safrane, ale w Lagunie też było spotykane. Właśnie stałem się właścicielem takiego radia które grało wcześniej w Safranie. Radio jest rozkodowane, nie mam jeszcze do niego wyświetlacza i pilota, ale działa. Jest jednak mały problem brak podświetlenia equalizera. Equalizer jest sprawny ustawienia dżwięku się zmieniają, na ekranie widać słupki. W Lagunie w kostce zasilającej radio nie ma styku podświelenia (side lights) czy to może być przyczyną braku podświetlenia equalizera? A jezeli to by było problemem to co zrobić aby świeciło? W kostce zasilającej w Lagunie są kable o kolorach na górze biały (nie wiem do czego), zielony(od syntezy mowy),następnie brak styku do sterowania elektrycznie wysuwaną anteną (tego to raczej w Lagunie nie potrzebuję) i żółty(+akcesoria).Drugi rząd czarny(masa), niebieski(rheostat może ktoś wie co to jest?), czerwony (+zasilanie) i brak styku podświetlenia. Skąd wziąść + do podświetlenia, a może podświetlenie działa dopiero po podłączeniu zewnętrzego wyświetlacza?
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 1069359
    c280
    Poziom 27  
    Ocena: 76
    a może po prostu są uszkodzone żarówki?
  • #5 1070113
    soprano
    Poziom 11  
    Rzeczywiście to były żarówki. Jedna była spalona a drugiej nie było. Dzięki.
REKLAMA