Wiem, że to radio było często montowane w Safrane, ale w Lagunie też było spotykane. Właśnie stałem się właścicielem takiego radia które grało wcześniej w Safranie. Radio jest rozkodowane, nie mam jeszcze do niego wyświetlacza i pilota, ale działa. Jest jednak mały problem brak podświetlenia equalizera. Equalizer jest sprawny ustawienia dżwięku się zmieniają, na ekranie widać słupki. W Lagunie w kostce zasilającej radio nie ma styku podświelenia (side lights) czy to może być przyczyną braku podświetlenia equalizera? A jezeli to by było problemem to co zrobić aby świeciło? W kostce zasilającej w Lagunie są kable o kolorach na górze biały (nie wiem do czego), zielony(od syntezy mowy),następnie brak styku do sterowania elektrycznie wysuwaną anteną (tego to raczej w Lagunie nie potrzebuję) i żółty(+akcesoria).Drugi rząd czarny(masa), niebieski(rheostat może ktoś wie co to jest?), czerwony (+zasilanie) i brak styku podświetlenia. Skąd wziąść + do podświetlenia, a może podświetlenie działa dopiero po podłączeniu zewnętrzego wyświetlacza?