logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Cyfrowy oscyloskop z PE 2,5-12/'99 - opinie i zaawansowanie projektu amatorskiego

marcuss 10 Wrz 2004 11:32 1743 4
REKLAMA
  • #1 844352
    marcuss
    Poziom 11  
    Moim zdaniem to dobry oscyloskop, choć sam go nie wykonałem. Załączam cały opis, bo nie każdy ma PE, a przynajmniej warto go przeglądnąć !!! Projekt jak na warunki amatora jest mocno zaawansowany, więc nie należy krytykować kogoś za potężny wkład w jego budowę ( a takie głosy już słyszałem). Pocztajcie sami !!!
  • REKLAMA
  • #2 845020
    malec
    Poziom 16  
    Ocena: 12
    Bardzo fajny opis,tylko w jaki sposób można go czytać ?. :D
  • REKLAMA
  • #3 845316
    marcuss
    Poziom 11  
    Opis jest w kilku plikach *pdf. Je posiadame tylko Acrobat Readera, więc nie mogłem "skleić" tego d jednego pliku typu pdf, więc skopiowałem go do Worda. Jest tego dość sporo, ale wszystko jest w jednym pliku !!!
    Poczytaj, bo warto !!!
  • REKLAMA
  • #4 845328
    marcuss
    Poziom 11  
    Przepraszam za drobne potknięcia literowe !!! Jak nie masz PE , jak wielu, skopiowałem to do jednego pliku, aby wszyscy zainteresowani mogli poczytać, moja prowizja, to 0.00 !!! Daję to wszystkim za free !!! (choć zajęło mi to troche czsu!). Nie mam pełnej wersji Acrobata, wię jest to w Wordzie.
    Pozdrawiam Ciebie i wszystkich elektroników !!!
  • #5 845386
    marcuss
    Poziom 11  
    Załączam plik. :wink:
    Załączniki:
    • Oscyloskop cyfrowy 40 MHz.doc (3.68 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
REKLAMA