logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gotowe polecenia do obsługi VPlayera z Girderem i TSOP 1736

drol2 11 Wrz 2004 23:20 2365 12
REKLAMA
  • #1 847425
    drol2
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Mam Podzczerwień wykonaną na ukł TSOP 1736. Używam programu Girder.
    Czy ma ktoś może gotowe polecenia do obsługi programu VPlayer bo nie mogę tego ustawić.

Z góry dziękuję :wink:
  • REKLAMA
  • #2 847445
    yogibear07
    Poziom 16  
    Ocena: 15
    Nie wiem jak z vplayerem, ale probowalem z Allplayerem i nie chcialo sie ustawic za chiny ludowe. W WindowsMediaPlayer play, stop itp dzialaly bez zarzutu, a w Allplayerze nie chcialo.
    Sprobuj sobie dac podglad procesow i pokolei przyporzadkowywac tym od Vplayera dany kod. Moze ktores zaskoczy.
  • REKLAMA
  • #3 847468
    Dominik S
    Poziom 21  
    Ocena: 16
    Mam do allplayera jeśli byś był zainteresowany ale pod igor plugin
  • REKLAMA
  • #4 847476
    yogibear07
    Poziom 16  
    Hmm to jakbys mogl zapodac bylbym bardzo wdzieczny :) Natrudzilem sie dlugo do ALLPLAYERA i nie udalo mi sie tego ustawic.
  • #5 847504
    Dominik S
    Poziom 21  
    dołanczam cały plik jest on nieukończony ale allplayer powinien działać poprawnie ( zmień kody pilota )
    Załączniki:
    • setting girder.rar (4.92 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #6 847520
    yogibear07
    Poziom 16  
    Wielkie dzieki :) Sobie zainstaluje Girdera i poszukam moj odbiornik podczerwieni bo wywalilem go skoro ALLplayer nie hulal z Girderem i zobacze czy bedzie to dzialac :)
  • #7 847523
    Dominik S
    Poziom 21  
    jeśli dobrze pamiętam jest tam obsługa power dvd winampa i borga ale niewiem czy wszystko ukończone
  • #8 857671
    drol2
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Mam już wszystkie kody do Winampa, Allplayera, Vplayera
    Załączniki:
    • Kody.rar (2.87 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #10 858104
    Dominik S
    Poziom 21  
    8O 4,9
  • #11 2963744
    Sebol81
    Poziom 17  
    Ocena: 2
    Witam. Widzę ze temat stary ale nie chce tworzyc nowego...

Mam pytanie. Czy w girderze mozna pod jeden klik guzika na pilocie ustawic kilka czynnosci w kompie? Np przy uruchomieniu filmu chcialbym aby uaktywnial sie TV-OUT i monitor gasl... Czy jest cos takiego mozliwe?
  • #12 2963763
    Dominik S
    Poziom 21  
    Tak przypisz wiele poleceń pod jeden kod pilota
    (o widze że zmieniono punkty :) )
  • #13 3264391
    TheBaRReT
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    heh u mnie wiele polecen nie dziala na raz! :( dodaltm polecenia z roznych grup programow i odwoluje stylko do pierwszego zaprogramowanego ! dlaczego ??

Dodano po 2 [minuty]:

a jednak dziala :)

Dzieki :)

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Dyskusja dotyczyła problemów z konfiguracją gotowych poleceń do obsługi programu VPlayer za pomocą Girdera i odbiornika podczerwieni opartego na układzie TSOP 1736. Użytkownicy zgłaszali trudności z przypisaniem kodów pilota do VPlayera, porównując je z działaniem w innych odtwarzaczach, takich jak Allplayer czy Windows Media Player. Pojawiły się sugestie ręcznego przyporządkowywania kodów poprzez podgląd procesów oraz wymiana gotowych plików konfiguracyjnych, choć nie zawsze były one kompletne. Wątek rozszerzono o możliwość przypisania wielu poleceń do jednego przycisku pilota w Girderze, co potwierdzono jako wykonalne, choć początkowo sprawiało problemy. W końcowej fazie autor dyskusji potwierdził posiadanie kompletnych kodów do Winampa, Allplayera i Vplayera, a inni użytkownicy deklarowali chęć udostępnienia konfiguracji do wielu odtwarzaczy.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA