logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Mikrofon Azusa DM 80 - jak wyeliminować buczenie po podłączeniu do PC?

goliniak321 26 Sie 2010 19:02 2768 3
REKLAMA
  • #1 8441752
    goliniak321
    Poziom 10  
    Ocena: 18
    Więc tak kupiłem mikrofon Azusa dm 80 i podpinam pod kompa a tu straszne buczenie nic nie słychać tylko to buczenie i jak wezmę mikrofon do ręki to buczenie jest głośniejsze jaka jest tego przyczyna co mam zrobić żeby działało?
  • REKLAMA
  • #2 8446567
    Micharlito
    Poziom 35  
    Ocena: 67
    O matko buczy bo mikrofon sprzęga widać że chyba nigdy nie miałeś okazji pobawić się nawet mikrofonem. Poczytaj o tym jakiś czas temu też ktoś o to pytał.
  • REKLAMA
  • #3 8447033
    SzokalML
    Poziom 36  
    Ocena: 98
    Micharlito, bzdury gadasz, nie chodzi o sprzęganie, tylko buczenie. Sygnał nie jest podłączony do mikrofonu.

w jaki sposób podpiąłeś do kompa ten mikrofon? Przez przejściówkę duży > mały jack zapewne. Może nie wpiąłeś jej do końca? Sprawdź połączenie na styku - mikrofon > kabel, i kabel > przejściówka.
  • #4 8447643
    goliniak321
    Poziom 10  
    Ocena: 18
    Nom połączyłem tak jak piszesz duży>mały jack ale poprawiałem wszystko i nic z tego i zrobiłem tak bo mam pod kompem takie wieżyczki ze wzmacniaczem firmy diora i mikrofon podpiełem pod ten magnetofon i kable zamiast do wzmacniacza puściłem pod kompa w wejście do mikrofonu i działa jakość mikrofonu super jestem zadowolony :)
REKLAMA