logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wersja OP-COM lub Tech 2 do diagnostyki Opla Astra III Z17DTH 2005 1.7 Diesel

bizarr1 02 Wrz 2010 01:17 1744 4
REKLAMA
  • #1 8466736
    bizarr1
    Poziom 12  
    Ocena: 27
    witam, opisuje nowy problem, ktory mnie zaskoczyl podczas diagnostyki opla astra III 1,7 diesel; otóz posiadam programy zarówno op com jak i tech 2, ktore to sa najbardziej rekomendowanymi programami jesli chodzi o diagnoze przy pomocy interfejsu na maxie 232, KKL (z wtyczka rs 232, a nie USB) . Pytanie moje dotyczy typu silnika Z17DTH w astrze III, rok 2005 1,7 diesel. Tylko jedna wersja, która posiadam posiada, przy wyborze wersji silnika ten wlasnie typ Z17 DTH, lecz interfejs nie chce się polączyć z pojazdem (problem portu)- wyskakuje komunikat,że nie jest to wersja com, lecz usb, z tego co udalo mie się wywnioskowac. I teraz pytanie czy jest jakas wersja programu, która zdiagnozuje bląd poduszki powietrznej,tego typu silnika przy pomocy tego interfejsu? Prosze o wskazówki. Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 8468643
    bodzio012
    Poziom 33  
    Ocena: 777
    Twoje programy to niestety są to psedo op-com i na pewno nie tech2, ktoś tylko tak nazwał ten programik, co to Twojej astry to wydaje mi się że tam już jest can i te oba twoje kabelki niestety nie połączą się z tym
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 8469196
    emeryt2
    Poziom 42  
    Ocena: 2298
    Nawet jakbym miał taki sprzęt i był klient z US , to pogoniłbym go na cztery wiatry . Nie pisz głupot , jak nie masz pojęcia o prawie obowiązującym w Polsce. Dla szpanowania wypij jesczce jedno piwo!
REKLAMA