logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Instrukcje do starszych bram Wiśniowski z nieznanym sterownikiem trójfazowym

INSTALATOR-SERVICE 02 Paź 2010 12:00 14297 6
REKLAMA
  • #1 8574605
    INSTALATOR-SERVICE
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Witam

Czy ktoś ma informacje albo instrukcje do starszych bram wiśniowski wiem że niektóre sterowniki wykonywał eLdrim ale znalazłem taki którego pochodzenia nie znam podłużny szary z czerwonym i zielonym przyciskiem do sterowania trójfazowego
  • REKLAMA
  • #2 8575793
    pmirkowicz
    Poziom 18  
    Ocena: 137
    Wstaw fotki tego sterowania, Wisniowski nie mial takich sterowan, moze byc to Gfa.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 9366258
    bytecom
    Poziom 10  
    Ocena: 16
    Ja mam instrukcje do nowego Wiśniowskiego eL16
  • #5 9479643
    intero1
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Cześć "bytecom" a jest jakaś możliwość zapoznania się z nią.

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #6 10497187
    bytecom
    Poziom 10  
    Ocena: 16
    Instrukcja do bram garażowych OPTIMUM 600, 800, 1100, Eko ze sterowaniem eL16q

Pozdrawiam,
    Załączniki:
    • INSTRUKCJA WISNIWSKI OPTIMUM.pdf (3.31 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #7 17980469
    rezaldinio
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    Czołem , jako że chciałbym zostać bohaterem w swoim domu - proszę o wskazowki. Mam napęd Optimum 1100 do bramy Wisniowskiego - brama wjazdowa przesuwna na Somfy ( Rts ) - zakupiłem tez radio Somfy (Rts) - za Chiny nie wiem jak to podłączyć do optimum by piloty somfy ogarniały całość tematu . Czy ktoś dysponuje schematem podłączenia ?
    Pozdrawiam Rez

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje instrukcji do starszych bram Wiśniowski z nieznanym sterownikiem trójfazowym, który może być produkcji eLdrim. Inni uczestnicy dyskusji sugerują, że sterownik może być od Gfa lub Totman, a także pytają o szczegóły dotyczące przycisków. Pojawiają się również prośby o instrukcje do nowszych modeli, takich jak eL16 oraz do napędów Optimum 1100, które są używane w bramach przesuwanych. Użytkownik z Optimum 1100 poszukuje schematu podłączenia do systemu radiowego Somfy RTS.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA