logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie znaleźć dobry kurs Visual C++ po polsku z tworzeniem menu SDI?

rtom 26 Wrz 2004 16:51 14017 5
REKLAMA
  • #1 876132
    rtom
    Poziom 18  
    Ocena: 18
    Szuakam dobrego kursu Visuala C++, nalepiej po Polsku. Przeszukalem net, znalazlem pare kiespkich. Potrzrbuje glownie o tworzedniu menu (SDI).
  • REKLAMA
  • #2 876907
    adames80
    Poziom 18  
    Ocena: 10
    zalezy w jaki sposob chcialbys pisac aplikacje czy w Winapi czy za pomoca MFC ,jesli chesz pisac w C i poznac Win32 Api to zapomnij o kursach jesli myslisz powaznie o programowaniu czytaj książki np. Programming Windows-Petzold(programowanie aplikacji w C).Jesli chcesz pisac w C++ to mnie sie podoba ksiazka Teach yourself Visual C++ in 21 days, do tego potrzebny jest MSDN czyli dokumentacja.Niestety te ksiazki sa na siec w wersji ang. ,chociaz Petzolda mam i wer pol, moja dobra rada zapomnij wogole o j. polskim jesli chcesz byc dobry w programowaniu.
  • REKLAMA
  • #3 877827
    Beatles
    Poziom 11  
    Biblia programistow, poszukaj na sieci pliku Petzoldi.chm, jest coprawda po angielsku, no ale coz, albo to, albo ~130pln w sklepie ;-)
  • REKLAMA
  • #4 877918
    rtom
    Poziom 18  
    Ocena: 18
    Czyste C znam, troche mniej C++. Chodzi mi o samo MFC, moze byc jakis kurs po angielsku byle bylo wytlumaczone na obrazach/schematach.
  • REKLAMA
  • #5 880072
    adames80
    Poziom 18  
    Ocena: 10
    No to do MFC jest ta ksiazke z przykladami dla poczatkujacych teach yourself Visual C++ in 21 na sieci jest dostepna ale tylko w wersji angielksiej,sciagnij sobie tez MSDN czyli caly HELP z funkcjami WinApi oraz z funkcjami MFC ta cala baza wiedzy jest wystarczajaca dla poczatkujacego,tylko wszytsko po angielsku wiec tu mozesz miec problem jesli jeszcze nie czytales ksiazek po angielsku,ale kazdy od czegos zaczynal wiec badz cierpliwy.
  • #6 4150934
    felek93
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Najlepszy chyba polski kurs C++ pod visual jest na http://gamedev.pl w dziale Tutoriale i jest tam Megatutorial "Od zera do gier kodera" super jest. A jeśli ci nie pasuje kup sobie książke Symfonia c++.
REKLAMA