logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Szukam przewodnika dla początkujących do Microsoft Visual C# w języku polskim

CeHa7 06 Gru 2005 16:43 1206 6
REKLAMA
  • #1 2059200
    CeHa7
    Poziom 15  
    Ocena: 7
    Witajcie , mam mały problem z programowaniem w Microsoft Visual C# dlatego tez poszukuje dobrego przewodnika(strona www, literatura w j. polskim) dla poczatkujacych do tego programu. Musze pojąc chociaz podstawy bo nie długo mam zaliczenie. Dlatego tez bede bardzo wdzieczny za pomoc. Z gory dzieki i pozdrawiam

Dodano po 5 [godziny] 16 [minuty]:

Proszę pomożcie!!!

Moderowany przez jankolo:

Temat - zgodnie z sugestią - przeniosłem z działu Komputery Software

• REKLAMA
  • #2 2060858
    Tommy82
    Poziom 41  
    Ocena: 1073
    zadaj to pytanie w dziale programowanie ogolne
  • REKLAMA
  • #3 2062681
    CeHa7
    Poziom 15  
    Czy ktos mi pomoze!!?? Prosze
  • REKLAMA
  • #4 2065056
    MiL999
    Poziom 26  
    Ocena: 74
    Wpisz www.google.pl a potem 'Programowanie Visual C#'.
    Powinno pomóc.
  • #5 2066495
    CeHa7
    Poziom 15  
    dzieki za checi ale nie bardzo mi to pomogło
  • REKLAMA
  • #6 2066543
    smaug
    Poziom 13  
    Ocena: 4
    msdn.microsoft.com, msdn2.microsoft.com, ksiazka Helionu pt "C#. Leksykon". Niestety, zadnego adekwatnego www po polsku nie znam. :(
  • #7 2069600
    CeHa7
    Poziom 15  
    szkoda ehhh dzieki wszystkim za checi spróbuje sobie sam poradzic ale bedzie mi cięzko:(

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwano przewodnika dla początkujących programistów w Microsoft Visual C# w języku polskim, aby opanować podstawy przed zaliczeniem. W odpowiedziach zasugerowano zadanie pytania w dziale programowanie ogólne oraz skorzystanie z wyszukiwarki Google z hasłem "Programowanie Visual C#". Podano również oficjalne źródła dokumentacji Microsoft, takie jak msdn.microsoft.com i msdn2.microsoft.com. Jako literaturę polecono książkę wydawnictwa Helion pt. "C#. Leksykon". Niestety, brak było wskazania adekwatnych polskojęzycznych stron internetowych dedykowanych Visual C#. Autor wyraził trudności w samodzielnej nauce mimo podanych wskazówek.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA