logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

CHRYSLER MU9CY95G - identyfikacja układu przetwornicy podświetlania wyświetlacza

marko01 04 Lis 2010 12:30 7858 1
REKLAMA
  • #1 8700913
    marko01
    Poziom 11  
    Ocena: 9
    Witam kolegów, Mam mały problem z podświetlaniem tego radia. Za podświetlanie odpowiedzialna jest przetwornica zasilana napięciem 9v i wyzwalana z procesora wysokim stanem. Moja prośba o zidentyfikowanie występującego tam układu, może ktoś z kolegów naprawiał to cudo i jest zorientowany. I jeszcze jedno pytanie, czy poza radiem powinna działać.

CHRYSLER MU9CY95G - identyfikacja układu przetwornicy podświetlania wyświetlacza CHRYSLER MU9CY95G - identyfikacja układu przetwornicy podświetlania wyświetlacza CHRYSLER MU9CY95G - identyfikacja układu przetwornicy podświetlania wyświetlacza
  • REKLAMA
  • #2 8755786
    marko01
    Poziom 11  
    Ocena: 9
    Witam ponownie widzę że nikt nie wie jaki to układ, ale sprawa się już wyjaśniła. Po kilku dniach na Google znalazłem w końcu co to jest, jest to układ BA9744 i po wymianie tych zaznaczonych elementów przetwornica ruszyła. Temat uważam za zamknięty i mam nadzieje ze moje spostrzeżenia przydadzą się innym.

CHRYSLER MU9CY95G - identyfikacja układu przetwornicy podświetlania wyświetlacza
REKLAMA